![]() |
Bazi Seyler Vardir Ki Aciklanamaz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bazi Seyler Vardir Ki AciklanamazCiftcinin biri komsu barda otumus deli gibi icerken arkadasi gelmis ve "Hey, bu guzel gunde niye sarhoslar gibi oturup icki iciyorsun ki?" demis ![]() ![]() Ciftci : Bazi seyler vardir ki aciklanamaz ![]() ![]() ![]() Adam : Bu kadar kotu olan sey ne? Ciftci : Bugun oturmus bizim inegi sagiyordum ![]() ![]() Adam : Tamam ama buna bu kadar uzulmeye degmez ![]() ![]() ![]() Ciftci : Bazi seyler vardir ki aciklanamaz ![]() ![]() ![]() Adam : Sonra ne oldu? Ciftci : Bende bir ip aldim ve sol ayagini yandaki direge bagladim ![]() ![]() ![]() Adam : Sonra ? Ciftci : Tekrar oturdum sagmaya devam ettim ![]() ki sag ayagiyla bir tekme daha atti ve kova yine devrildi ![]() Adam : Yine mi? Ciftci : Bazi seyler vardir ki aciklanamaz ![]() ![]() ![]() Adam : Sonra ? Ciftci : Bende baska bir ip alip sag ayagini da yandaki direge bagladim ![]() ![]() ![]() ![]() Adam : Hmmm ![]() ![]() ![]() Ciftci : Bazi seyler vardir ki aciklanamaz ![]() ![]() ![]() Adam : Sonra ne yaptin peki? Ciftci : Bende baska bir ip aradim bulamiyinca da kemerimle inegin kuyrugunu tavana bagladim ![]() karim iceri girdi ![]() ![]() ![]() ![]() Bazi seyler vardir ki aciklanamaz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|