Bunu Okumalisiniz
ilk radyo ciktiginda bizim koyun agasi gider bir radyo alir getirir aldigi yerde ogretirler radyonun nasil acilip kapandigini agaya neyse aga ya alir radyoyu goturur koye koyluler bi merakla toplanir aga yeni bir icat almis derler aga kulagini kivirir acar radyoyu kadin bir sipiker haberleri yayinliyor neyse haberler baya uzun surdugu icin evin bir bucuk yillik gelini tabi sinirlenir gorumcesine derki ben bir bucuk senedir gelinim daha babamin yaninda bir kelime etmis degilim suna bak daha yeni geldi hic utanmiyorda babamin karsinda hep konusuyor gelin kuplere biner cayi odaya goturur once agaya cayi vermesi lazim direk goturur kayin babasina derki baba cayini al sekerinide at der sinirden aga garip garip bakar koylulerde oyle neyse koyluler gider aga gelini cagirir ben sana ne zaman izin verdimde sen cemahatin icinde benimle konusursun der gelin derki daha bugun getirdigin kadin hic durmadan konusuyor ona birseyd emiyon ben bir bucuk yildir bugun konustum bana bir dunya laf soyliyon derrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ))))))))))))))))))
|