İçinde Temelin de bulunduğu çok büyük bir yolcu gemisi batarBir süre sonra kurtarma ekipleri gelirBir bot atarak Temel,İngiliz ve bir Alman bu bota bindirilerek bir adaya götürülürBu sırada İngiliz golf sopasını,Alman golf topunu ve bizim Temel de hamsi konservesini yanına almıştırKocaman adada üç kişi ile kalan Almanın canı sıkılır ve arkadaşlar benim karnım açıktı ve aynı zamanda da canım sıkıldı derTemel tamam uşaklar önce benum hamsi konservesini yiyelum sonra ne edeceğumuza karar veriruk derGüzelce yemeklerini yedikten sonra sıra ne yapacaklarına gelirİngiliz der ki ben ne yapacağımızı buldum,golf oynayacağızTemel ula uşaklar ha pen bunu bilmeyrum derİngiliz biz sana öğretirizÇok basit bunun için bir golf sopasına,bir golf topuna ve bir de deliğe ihtiyaç vardırİngiliz ben de golf sopası var der,Alman bende de golf topu var der;Temel ula uşaklar ben oynamayrum
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.