![]() |
İett Şoförlerinin Güldüren Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İett Şoförlerinin Güldüren SözleriYasli teyzenin biletini atmasina yardim ederken -sizin cam kenari mi koridor mu teyzecim? sorusunu sorarak tüm yolculari kendisine hayran birakan söför modeli ![]() ![]() ![]() Elini kolunu ısrarla sallayıp 10 b yi durduran teyze tam binecek gibiyken ; - 10 a geçti mi ,10 a ? sadece soru sormak için durdurulduğuna köpüren sofor cevabı patlatır; - bilemem annem, alfabeye göre kalkmıyoruz ![]() Ziverbeyde, bir salı pazarı günü - evladım beni şu durakta indirir misin? - teyzecim şu an çok kalabalık, dönüşte indirsem ![]() ![]() ![]() Durağı biraz geçince heyecanlanan velet şöföre sorar: -amca nereye gidiyoruz? şöför(karadenizli) -gezeyruz ![]() Sarhos iett soforu -dulululu(akbil sesi) -bizi seçtiginiz icin tesekkür ederiz Iett'lerde bi ara para geçiyordu ![]() ![]() kalabalık otobüse yolcu binip parayı verdi ![]() aldı ![]() şoför: sen basma ![]() ![]() Kalabalik otobuste,arka kapidan girmis bir vatandas akbilini basilmasi icin en one gonderir ama geri gelmez,dayanamaz seslenir: -kaptan akbilim gelmedi!! -cok mu ozledin cicim?? otobüse binen amca; - bilibilisi olan var mı? herkes saskın ![]() -hani dülülüt yapıoyaa?(akbil) |
![]() |
![]() |
|