![]() |
Benim Oglum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim Oglum...Dört arkadas barda muhabbete dalmistir ![]() ![]() arkadas sohbetlerine devam ederler ![]() Birinci adam oglundan soz eder, "Benim oglan araba yikamakla ise basladi ![]() korkuyordum ama bir gün arabasini yikadigi adamlardan biri ona is teklif etmis ![]() ![]() ki geçenlerde bir arkadasinin dogum gününde ona Mercedes aldi !" Ikinci adam da mevzuya girer, "Benim oglum da biraz problemliydi ![]() bir emlak sirketinde çalisirken inanilmaz bir is kapti ve ondan sonra ilerledi acayip zengin oldu ![]() ![]() arkadasinin dogum gününde ona bir ev bile hediye etti ![]() Digerlerini dinleyen üçüncü adam da heyecanla söz alir, "Aynen benimki de oyle ![]() ![]() kendi kendine hesaplar yaparken patron tarafindan fark edilince broker oldu ve büyük basarilarla inanilmaz bir servete sahip oldu ![]() iyi arkadasina bir milyon dolarlik hisse senedi armagan etti !" Bu sirada dördüncü adam tuvaletten çikmis ve sohbete katilmistir ![]() Digerleri ona çocuklarindan bahsettiklerini söyleyince adam içini çekerek konusmaya baslar, "Ehh ![]() ![]() ![]() etmeliyim ![]() yapti, eroine bulasti ![]() maalesef homoseksüelmis ! Çok çok üzüldüm ![]() oldugunu duydum ![]() Adam, gülümsemeye çalisarak konusmasina devam eder, "Ama ise iyi tarafindan bakmaya çalisiyorum ![]() arkadaslari ona bir Mercedes, bir ev ve bir milyon dolarlik hisse senedi hediye etmisler!" |
![]() |
![]() |
|