Umutsuz |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
UmutsuzDeğerli Teknik servis, Geçen yıl aldığım "Erkek Arkadaş 5 0" programını "Koca 1![]() 0" seviyesine yükselttim Ama tüm sistem performanslarında bir yavaşlama söz konusu "ErkekArkadaş 5 0" bölümünde bulunan Çiçek8 0 ve Mum IşığındaYemek 6 3 işlemleri "Koca 1 0" programında yok![]() ![]() "Koca 1 0" programı devreye girince bir çok program devre dışı kaldı "Romantizm 9 5" ile "Özelİlgi 6 5" kesinlikle devre dışı, ama bunun yerine "Sınırsız TV 0 4" ve "Maraton 1 35" sürekli çalışıyor![]() "Sohbet 8 0" ve "EvTemizliği 2 6"yi çalistirinca da sistemi çökertiyor "Kavga 5 3", "Evi Terk Et 3 2" programı fayda etmedi "Koca 2 0" sürümünü yüklesem işe yarar mi? Sizce ne yapmam gerekiyor?İmza Umutsuz ************************************** Sayın Umutsuz ![]() Bir kere bu olayı şöyle görmeniz gerek "ErkekArkadaş 5 0" bir eğlence paket programıdır, "Koca 1 0" ise başlı başına bir işletim sistemi![]() "http:/ Beni sevdiğini düşünüyordum html" komutunu yazarak "GözYaşı 6 2"'i indirin ve "SuçluHis 3 0"'ı güncellemeyi unutmayın![]() Eğer bu uygulamalar doğru sonuç verirse "Çiçek2 0 ile "MumIşığındaYemek2![]() 1" kısa bir süre için devreye girebilir Ama sakın çok sık uygulamaya koymayın yoksa "Koca 1 0" otomatik olarak koruma programı olan "SessizceSuratAsma 2 5" devreye sokar Ama ne yaparsanız yapın kesinlikle "Kaynana 1 0"'ı çalıştırmayın (Ekran görüntüsünü bozan ve sistem kontrolünü kaybettiren bir virüs ortaya çıkar)![]() Ayrıca "ErkekArkadaş 5 0" 'ı kesinlikle yeniden yüklemeyin Bu kabul edilmez uygulama ciddi sorunlar yaşatabilir ve "Koca 1 0" bunu kaldıramaz "Koca 2 0" ise size ek yük getirmekten baska ise yaramaz![]() Kısacası "Koca 1 0" çok güzel bir işletim sistemi, ama sınırlı hafızaya sahip ve yeni uygulamaları hemen kavramaya müsait değil Performans arttırıcı ek programlar tavsiye ederiz, mesela, "SıcakYemek 3 0" ve "SeksiİçÇamaşır 7 7" çok faydalı olur![]() İyi Şanslar |
|
|
|