Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
pişirmek, yumurta

Yumurta Pişirmek!

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yumurta Pişirmek!

YUMURTA PİŞİRMEK!

Sabah kahvaltıda, kadın, kocası için tavada yumurta yapacakmış Aniden kocası mutfağa dalmış, karısının yanına gelmiş

- Dikkat et! Dikkat et! Yumurtayı öyle kırma, kabuklar tavaya düşücek! Dur! Ne yapıyorsun? Tereyağ koy, aman! Dur! Çok az tereyağ koydun! Aman Tanrı'm! Yanacaklar şimdi! Tavaya yapışacaklar! Dur! Çevirme şimdi! Azıcık daha yağ koy, hiç beni dinlemiyorsun ki! Çevir şimdi! Çabuk! Tuz koymayı unutma! Tuz koy! Tuz!

Kadının sabrı taşmış,

- N'oluyo be! İki yumurta kırmayı bilmiyor muyum sanıyorsun?

Kocası birden sakinleşmiş ve gülümseyerek cevap vermiş:

- Biliyorum karıcığım, sadece seninle birlikte araba kullanmanın nasıl bir şey olduğunu göstermek istedim!

KAÇAMAK

9 yaşlarında, cin gibi bir oğulları olan genç karı- koca, öğleden sonra yatak odalarına çekilip, başbaşa küçük bir kaçamak yapmak istemişler, bu yüzden de oğlana "hadi sen balkona çık, hava da güzel, neler olup bitiyor bize anlat" demişler

Oğlan balkona çıkmış, başlamış rapor vermeye:

" Ali'nin annesi iplere çamaşır asıyor, Mehmet bisiklete biniyor, şu anda caddeden bir ambulans geçti, Asuman'ların kedisi bahçeye çıkmış ağaçları tırmalıyor, Osman amca karısıyla sevişiyor"

Baba ve anne telaşla bağırmışlar:

"NE! Sen nereden biliyorsun?"

" Çünkü onların çocuğu da balkonda"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com