Teyyo pehlivan kahvede oturmuş maceralarını anlatıtormuşVarra düneyin sabah çermige gettim bir güzel yıkanirdimbir ara havale geldi dedim az soyuhluğa çıkim bir hava alimAz sora bir bahtım bir bağırti bir cıvılti diyillerki Teyo yetiş çermikte it balıği varHemen içeri girdim bir bahtımki ne görim çermigin içinde bir it balıği gatmış milleti öüne herkes havarınan bir yana gaçirBir herslendim sorma getsinDedim ben şimdi sene gösterirem ermeni döli seniSuya atladığım gibi it balığının peşine düştümUrus tohumi nasi gaçir bir görsezNeyse o gaçti ben govaladım, o gaçti ben govaladım bir bahtımki ceberitarık boğazından çığmışamBalığın anlına kaligiminen iki tene vurdum geberdiO ara bahtım cep tilifonum çaldiArıyan bizim Ceyar'mışDedi teyo gendin çoh özlettin epeydir görüşemirıhBah SUELIN yengen sene hıngel yapmış tez bize yemege gelesenNeyse atladım taksiye on degge sora emerikada ceyarın evindeyem SUELIN yencede bir hıngel yapmış sorma hele gedayıf dolması nefis olmuşdiO ara yine cep tilifonum çalmasın mi bahtım bizim Hasangalasından arirlarDedim ola ne oldiDedilerki teyo tez yetiş galanın üstünde bir urus uçaği var gelir gidir galayi bumbalirBelediye otobosuna atladığım gibi on degge sora galaya vardımBahtım urus piloti kara gözlükli malakan bir pilot elini uçağın camından çıhartmiş ağzında cigara dali galayi bombalir gidir gelir bombalirYerden bir gaya aldım salladım salladım pilotun gözünün tumbuna savurdumAlnını tasına gayayi yedıği gibi uçaği düştiDedim ula benim emerikada olmami fırsat bilip galayi bombalamak neymiş gördizmi urus dölleri sizi
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.