Zeki Öğrenci... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zeki Öğrenci...Bir gün Ali, öğretmeni Ayşe Hanıma giderek dersten sonra kendisiyle görüşmek istediğini söyledi Öğretmen kabul etti ve sordu:-Sorun nedir Ali? - Ben bu sınıfın düzeyine göre fazla zekiyim Bir üst sınıfa geçmekistiyorum İstek konusunda bilgi verilen Müdür Ali'ye bunun için bir testten geçmeyi isteyip istemediğini sordu ![]() Ali tereddütsüz kabul etti ve test başladı ![]() -Söyle bakalım Ali: 3X4 -Oniki -Peki 6X6 -Otuzaltı Müdür Bey -Japonya'nın başkenti -Tokyo Ve test bir saat sürdü, Ali hiç hata yapmadı Test sonunda Ali'ninöğretmeni de soru sormak istedi Ali ve Müdür bu isteği kabul ettiler![]() Öğretmen sorulara başladı: -İneklerde dört tane, ben de iki tane olan nedir? -Bacaklar öğretmenim! -Doğru! Peki; senin pantolonunun içinde olup, benim pantolonumun içinde olmayan nedir? Müdür bu soruya çok şaşırır ![]() - Cepler öğretmenim ![]() -Kadınların tüylerinin en kıvırcık olduğu yer neresidir ![]() Velet tereddütsüz yanıt verdi: -Afrika'dır öğretmenim ![]() -Yumuşak olup, kadınların ellerinde sertleşen nedir? Müdür gözleri fal taşı gibi açılmış tam konuşacakken Ali yanıtladı: -Tırnak cilası -Peki Bekâr bir kadına göre evli kadında daha geniş olan nedir?Müdür kulaklarına inanamıyordu ![]() -Yatak öğretmenim - Kadın vücudunda en nemli organ hangisidir? -Dil öğretmenim Nefes nefese kalan Müdür test'i bitirmeye karar verdi ve: - Değil bir üst sınıfa, ben bunu doğrudan Üniversiteye göndereceğim Çünküben bütün sorulara yanlış cevap verdim! |
|
|
|