![]() |
Komik Fıkralar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik FıkralarAldatma Uluslararasi ölçekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dünyanin çesitli ülkelerinde kadinlara bir soru sormus ![]() Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz??? Soruya ülkelere göre verilen yanitlar ise söyle olmus: Isveçli : Neyimi begenmedigini sorarim ![]() Rus : Evi terk ederim ![]() Fransiz : Sesimi çikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim ![]() Italyan : Kadini vururum ![]() Ispanyol: Kocami vururum ![]() Yunanli : Her ikisini de vururum ![]() Türk : Benim kocam yapmaz! Esmer Kızıl ve Sarışın Bir sarısın, bir kızıl ve bir esmer kız yanmakta olan bir binanın çatısında mahsur kalmışlar ![]() ![]() "Atla ![]() ![]() Esmer olan kız çatının kenarına kadar gelmiş ve kendisini aşağıya bırakmış ![]() ![]() ![]() Itfaiyeciler tekrar catıya seslenmişler; "Hadi atla ![]() ![]() "Atlamam ![]() ![]() İtfaiyeciler; "Hayır, çekmeyiz ![]() ![]() ![]() ![]() Çatıda sadece sarışın kalmış ![]() "Atla, atla ![]() ![]() Sarışın; "Kesinlikle atlamam ![]() ![]() ![]() itfaiyeciler; "Kesinlikle cekmeyecegiz ![]() ![]() Sarışın kız; "Bakın, sizin çarşafı çekmeyeceğinize güvenemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Babamla Teyzem Minik oglan bahçede oynarken, babasinin arabasiyla sokaktan geçip, ormana dogru gittigini görmüs ![]() ![]() ![]() Bir de ne görsün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oglan sakinlestikten sonra devam etmis, "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anne çocuga dönmüs, "Dur bakalim, ne kadar ilginç bir öykü bu ![]() ![]() ![]() ![]() Aksam olmus, yemege oturmuslar ![]() ![]() Oglan baslamis; "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bülent Ersoy Birgün Temel ve Dursun kahveye giderler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şöför kız adam bir gün bir taksiye binmiş taksi şöförü bayanmış kadın sormuş; nereye gideceksiniz? adam ise; bu gecenin hiç bitmeyeceği bir yola demiş Ben ne Yaptım ? Adamın biri bir gün bara gider ve oturur, bir viski içer ![]() ![]() Adam kızı eve davet eder eve giderler biraz müzikten sonra sevişmeye başlarlar, kadın izin ister ve tuvalete gider ![]() Gittiğinde malum gün olduğunu anlar ve kendi kendine 'bu sarhoş anlamaz' nasılsa der ve içeriye gider ve sabaha kadar sevişirler ![]() ![]() Adam uyanır ve kendi kendine yorumlar yapmaya başlar: - "Allahım ben dun buraya bir kadınla geldim ama o yok ![]() ![]() ![]() - "Ben ne yaptım, bir kadını öldürdüm" der ve silahına bakar ![]() Kurşunların tam olduğunu görünce rahatlar ![]() ![]() - "Aman Allahım! Ben bir kadını yemişim" Sarışın Banka Soyarsa Sarışın ile esmer de, köşeyi kolay dönmek için banka soymaya karar vermişler ![]() ![]() Sabah masanın üzerine kağıtları sermiş, soygunu tüm ayrıntıları ile sarışına anlatmış: - "İyi anladın değil mi ?" diye de sormuş ![]() ![]() ![]() ![]() Binmişler arabaya, gitmişler bankaya ![]() ![]() 5 dk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Esmer korkmaya baslamış ![]() ![]() Önde sarışın elinde bir ip ![]() ![]() Arkasından güvenlik görevlisi "DUR" diye bağırarak ateş ediyor ![]() ![]() Sarışın arabaya atlamış ![]() - "Bir de bana planı tam anladığını söylemiştin ! ![]() ![]() - "Anladim tabii ![]() ![]() ![]() - "Ben sana GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ BAĞLA, KASAYI BOŞALT demistim gerzek" Öleceği Varsa Ölür Seksenlik dedde doktordadır ve doktora yakında evleneceğini söyler ![]() Peki gelin hanım kaç yaşında? diye sorar doktor ![]() Otuz falan der dede ![]() Ama bu sakıncalı bir durum der doktor ![]() Bunun üzerine dede: Ne yapalım doktor bey öleceği varsa ölür haspa ![]() Sıraya Geç Bir adam sabah yururken ilginc bir cenaze kafilesi farkeder; onde giden kopekli bir adam, arkasında bir tabut ve 10 metre arkadan gelen bir baska tabut ve tek sIra olmus yaklasIk 200 adam ![]() ![]() - "Beyefendi, bu uzuntulu gununuzde hatırlatmak istemem ama olenler neyiniz oluyor?" Adam yanitlar - "Ondeki karim arkadakide kayinvalidem ![]() - "Vah vah basiniz sagolsun ![]() - "Kopegim karima saldirip oldurmus ![]() ![]() Adam biraz dusundukten sonra sorar; - "Beyefendi kopeginizi odunc alabilir miyim?" - "Siraya gec |
![]() |
![]() |
|