![]() |
Okuzler Ve Kuslar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okuzler Ve Kuslar[size="4"]OKUZLER VE KUSLAR Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş ![]() Profesör kaşlarını çatarak: -"Okuzler ve kuslar ayni masada oturamaz!" Ogrenci: "O zaman ben ucuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Profesor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ogrenciye takmis ve sinavini basarisiz gecmesi icin elinden geleni yapmis ![]() Yanliz sinavda ogrenci tum sorulari mukemmel bir sekilde cevaplamis ![]() Profesor ogrenciye: -"Sana son bir soru soracagim" demis ![]() -"Yolda yururken iki torba buldugunu hayalet, birinde akil var, digerinde ise para var ![]() Ogrenci: "Para olan cuvali secerdim ![]() ![]() ![]() Profesor: "Ben akil olan cuvali secerdim ![]() ![]() ![]() Ogrenci: "Normal! Kimde ne eksikse onu secer ![]() ![]() ![]() Profesor cok sinirlenmis, ogrencinin not defterini alip icine "Okuz" yazmis ![]() ![]() Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis : -"Sayin profesor, imzanizi atmissiniz, fakat notumu yazmayi unutmussunuz ![]() SIZE] ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|