![]() |
Bir Kadın İçin En Güzel Cümle |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Kadın İçin En Güzel CümleAkşamdan kalma adam, büyük bir başağrısı ile sabah uyanmış ![]() Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış ![]() ![]() Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve ütülenmiş ![]() ![]() Aspirinleri içerken,komodindeki not dikkatini çekmiş; "Sevgilim, günaydýn ![]() Kahvaltın mutfakta ![]() ![]() Seni seviyorum" ![]() Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş ![]() Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor ![]() ![]() Oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş; Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun? Evet, dün gece saat 3'ü geçiyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde ![]() koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun, daha sonra da odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı ![]() Adam, şaşırmış vaziyette: Anlayamadım ![]() herşey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış? Onu mu soruyorsun ![]() Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp,pantalonunu çıkarmaya çalıştığında, "Bayan, beni yalnız bırakın, ben evli bir adamım" dedin ![]() |
![]() |
![]() |
|