Sey Biraz Ayip |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sey Biraz AyipTemel sabah uçagi ile parise gidiyor Islerini tamamlayip aksam uçagi ile Istanbul'a dönmek istemekte![]() ![]() aksilik uçagi kaçirir Saat 23 30'de lüks bir otelin yolunu tutar Odasina çikip uyur Sabah yedide resepsiyona gidip hesabini sorar Eline bir fatura uzatirlar Temel sasirir: - Lan bir basimizi koyduk ve kalktik 400 dolar ![]() ![]() olur mu?- Ama efendim hizmetlerimiz var Temel faturaya bakar T K P 100$ - T K P ne? - Tenis kortlarini kullanma parasi - Ben kullanmadim ki? der Temel - Kullansaydiniz efendim 6 tane kortumuz var der Resepsiyon memuru yine bakar - H K P 150$ - Bu ne? - Havuzu kullanma parasi - Kullanmadim ki? der Temel Resepsiyon memuru gayet sakin bir sekilde - Kullansaydiniz 3 tane havuzumuz var 2 tanesi olimpik Temel çok sinirlenir ve hemen bir kalem ister Faturanin altina aynen sunu yazar T S P 500$ ve resepsiyon memuruna uzatir Ver bakalim 100$ sizin de bana 500$ borcunuz vardir, der Temel Resepsiyon memuru sasirir - T S P ne oluyor? - Temel'i s ![]() me parasi - Aman efendim olurmu öyle sey estagfirullah der resepsiyon memuru - Kardesim Temel burdaydi s ![]() seydiniz bütün gece müsaittim!
|
|
|
|