![]() |
Evli Gibi.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evli Gibi..Soğuk ve karlı bir günde bir işadamıyla sarışın sekreteri yollarını kaybetmişler ve bir ormanda kaybolmuşlar ![]() Bir süre sonrada arabaları bozulmuş ve arabayı terketmek zorunda kalmışlar ![]() Zor ve uzun bir yürüyüşten sonra ormanın içinde bir kulübe bulmuşlar ve kendilerini hemen bu kulübenin içine atmışlar ![]() Kulübede bir yatak, bir uyku tulumu ve bir sürüde battaniye olduğunu görürmüşler ![]() Adam bir centilmen olarak sekretere onun yatakta yatabileceğini söylemiş ve kendide uyku tulumu alıp yere yatmış ![]() Adam yattıktan birkaç dakika sonra sarışından bir ses gelmiş; - Efendim, ben çok üşüyorum ![]() Adam tulumun fermuarını açmış ve kalkıp sarışına bir battaniye vermiş ve sonra yine yatmış ![]() Tam uyumak üzereyken sarışın yine; - Efendim, ben hala çok üşüyorum demiş ![]() Adam yine fermuarını açmış, kalkmış ve sarışına bir battaniye daha vermiş ![]() Sonra aynı sakinlikle uyku tulumunun içine girip, fermuarı çekmiş ![]() Tam uykuya dalacağı sırada sarışın yine, - Efendim, ama ben çooooook üşüyorum ![]() ![]() Adam sarışına dönüp; - Burası ıssız bir yer Ne olduğunu kimse görmez ![]() ![]() Sarışın cilvelenerek; - Tabii efendim siz nasıl isterseniz demiş ![]() Bunun üzerine adam avazı çıktığı kadar bağırmış, - Öyleyse kalk ve kahrolası battaniyeyi kendin al ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|