Adamın birinin evinde yangın çıkmış Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!"
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.