Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aptaliklari, temelin

Temelin Aptaliklari

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Temelin Aptaliklari

Temel bilim adamı iken bir arkeoloji araştırmaları konferansına davet edilirAmerikalılar anlatmaya başlar :

-Biz ülkemizde yaptığımız kazılarda 25 metre aşağı indik ve telefon kabloları buldukÖyleyse bizim atalarımız asırlar önce telefon kullanmışlardır

Sıra Türkiyeye gelir ve Temel başlar anlatmaya:

-Biz ülkemizde yaptığımız kazılarda 50 metre aşağı indik ama birşey bulamadıkÖyleyse atalarımız telsiz telefon kullanmışlardır

At yarışına merak saran Temel bir gün hipordroma gider Yalnız önünde delicesine bir o yana bir bu yana koşan atlara akıl erdiremez ve dayanama***** yanındakine sorar

-Hah hemşerim bu atlar ne deli gibi koşup duruyor

Adam da :

-1 olana ikramiye var da ondan, der

Temel de cevap vererek :

-Hah 1 olana para varda ötekiler niye koşup duruyor

Temel her gün köyden evine gidince paçaları ıslak gidiyormuş Bir gün köylünün biri sormuş :

-Ya Temel neden senin paçaların hep ıslak?

Temel akıllı ya :

-Deniz kenarına gittiğim zaman bir sigara içiyorum sonra bu sigarayı denize atıyorum Ondan sonra söndüğünden emin olmak için ayağımı denize sokup tekrar söndürüyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com