![]() |
Boyle Sevgili Olmaz :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Boyle Sevgili Olmaz :)Erkek Kişisi: Günaydııın hayatıım Hatun Kişisi: Günaydıııın EK: Napıyosun? HK: Günü aymaya çalışıyorum EK: Kahvaltı yaptın mı? HK: Hayır, ayınca yapıcam EK: Daha sonraki zamanlarda napacaksın? HK: Gamzeyle buluşucaz bugün EK: Gamze kim? HK: Arkadaşım eski şirketten EK: Hıı tamam, toplantıya giricem ben de birazdan, bugün bayağı bi yoğunum HK: Tamam, kolay gelsin sana görüşürüz daha sonra ![]() ![]() 1-2 saat sonra ![]() ![]() EK: Naptın canım? HK: Hazırlanıyorum EK: Hayırdır, bi yere mi gidiyorsun? HK: Gamzeyle buluşucaz demiştim ya EK: Gamze kimdi ya? HK: Eski şirketten arkadaşım demiştim ya? EK: Hatırlamadım ben ki HK: Hatırlarsın bir ara EK: İnsan arar bi hazırlanıyorum ben çıkıcam diye ![]() ![]() HK: Sabah söylediydim ya? EK: Ne zaman çıkacağını söylememiştin ama HK: Yaw sen yoğunum demedin mi? Zırt pırt seni mi arıcam? EK: Telefona bakamayacak kadar da yoğun değilim HK: Neyse ararım ben seni sonra 30 dakika sonra ![]() ![]() EK: Aramadın canım, nerdesin? HK: Dışardayım EK: Nereye gidiyorsun? HK: Gamzeyle buluşmaya dedim ya EK: Kimdi bu Gamze yahu? HK: Eski şirketten arkadaşım olduğunu söylemiştim ya EK: Ben hatırlayamadım kendisini, gördüm mü ben? HK: Görmüşsündür mutlaka EK: Ama hatırlayamıyorum HK: Hafızanı zorla biraz EK: Hafızam mı zayıf demek istiyorsun? HK: Bişey demek istemiyorum EK: Nereye gidiyorsun şimdi? HK: Gamzeyle buluşmayaaaaaaaaa EK: Biliyorum onu canım, semt olarak dedimdi ben HK: Konağa EK: Nasıl gideceksin? HK: Yürüyerek (iç ses: ya sabır allahım ya sabııır) EK: Bulunduğun yerde bekle istersen, ben gelip alayım seni HK: Gerek yok aslında ama ![]() ![]() EK: Olur mu gerek yok? Bekle geliyorum ![]() 15 dakika sonra ![]() ![]() ![]() EK: Çok bekletmedim demi? HK: Aslında şimdiye giderdim ama ![]() ![]() EK: Neyse 5 dakkada gideriz şimdi ![]() ![]() HK: Gideriz derken?? EK: Konağa diyorum, 5 dakkada gideriz ![]() HK: Hıı tamam EK: Eee nereye gideceksiniz? HK: Konağa dedim ya EK: Orasını anladım canım HK: Neresini anlamadın? (iç ses: şükür bi kısmını anladı bari) EK: Mekan olarak dedim, nerde buluşacaksınız? HK: Konağa gidelim de bi, buluruz bir yer EK: Buluruz, buluruz HK: Hııı? EK: Bir yığın yer var sonuçta ![]() ![]() HK: Buluruz derken? Sen gelmiyorsun değil mi? EK: Geliyorum ya? HK: Beni bırakıp döneceksin yani dimi? EK: İstiyorsan gelebilirim HK: Gerek yok gelmene, sağol ![]() EK: Tamam, sen bilirsin ![]() HK: Görüşürüz canım ![]() 1 saat sonra ![]() ![]() ![]() EK: Naaaptın canım? HK: Oturuyoruz Gamzeyle ![]() EK: Ne zaman döneceksiniz? HK: Bir saate kadar ![]() EK: Tamam, görüşürüz 1 saat sonra ![]() ![]() EK: Naapıyosun hayatım? HK: Eve dönüyorum canım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EK: Canım çenen düştü, farkında mısın? Telefonu açtığımdan beri hiç susmuyorsun bir saniye bile ![]() ![]() HK: Höööööönnnkkk??? |
![]() |
![]() |
|