![]() |
Forumu Kizlar Yönetirse Nolur?? Gir Bak Ne Olur :D |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Forumu Kizlar Yönetirse Nolur?? Gir Bak Ne Olur :D-Şekerim şu konuyu kilitleyiver,ben tırnaklarımı törpülemeye gidiyorum ![]() -Forumun rengi böyle daha hoş oldu (cırtlakak pembe ) -Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin ![]() -artık smileyler kel olmayacak -bulusmalara erkek üyeleri istemiyorus ![]() ![]() -Erkek yöneticiler istemiyos -genel olarak konular diyet-spor makyaj ağırlıklı olurdu -sevgili bulma merkezi tıklayın yalnız kalmayın -aldatıldığınızı nasıl anlarsınız -akşam yemeğe ne pişirsek -kadının sesi, foruma kulak verin -Banu ablanıza derdinizi anlatım -Hangi renk oje kullanıyorsunuz? -Kac erkek aldattınız? -Hiç bir erkege tokat attınızmı ![]() smileys ler zaten ayrı bi hikaye olurdu :nasılsın-ayol-smileysi: :tırnaklarımı-törpülüyorum-smileysi: :kilomu-aldım-smileysi: :gözfarım-akmış-smileysi: : pembe-pancurlu-bir-evimiz-olacaktı-smileysi: :bütün-erkekler-aynı-smileysi: :aldatıldım-smileysi: :yaşasın-kötülük-smileysi: :ben-farklıyım-smileysi: :alışveriş-yapan-smileys: |
![]() |
![]() |
|