![]() |
Komik Mesajlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik MesajlarIlk seferde kazamazsan, suçu amirlerine at, ikinci seferde kazamazsan hile yap, üçüncü seferde kazanamazsan vazgeç, salakligin alemi yok ![]() - Sen hic sahanda yumurta yedin mi? Evet ![]() ![]() ![]() ![]() - Cok iyi halk oyunlari oynayan bir kazana ne deriz? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kendini mutlu hissediyorsan, bir yerde yine bir salaklik yaptin ve farkinda degilsin demektir ![]() - Dokuz parmaginda dokuz marifet var ![]() - Mütevazi olun ![]() - Sayin abone ![]() ![]() ![]() ![]() - Herkes saçiyla oynarken, o favorisiyle oynuyordu ![]() - YAZILIDAN SIFIR ALDIM AMA ÖNEMLI OLAN KATILMAKTI ![]() ![]() ![]() ![]() - Kadin hakki diye birsey olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() - Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim! - Hayatta hiç bir seyi tamamlayamadim ama bu se ![]() ![]() ![]() - Sik sik ameliyat olun, içiniz açilir ![]() ![]() ![]() - Ilahi Azrail sen adami öldürürsün - Yazilidan sifir aldim ama önemli olan katilmakti ![]() - Iki tür insan vardir: "Iki tür insan vardir ![]() ![]() - Insanlar üçe ayrilir: Saymasini bilenler, Saymasini bilmeyenler - 1959 yilinda içilen kahvelerin hatiri dolmustur, duyurulur! - Yasamaya ayri, yürütmeye ayri zaman mi ? Ben darbe kullaniyorum ![]() ![]() ![]() - Bilmemek ayip degil, Yeter ki çaktirma ![]() ![]() ![]() - Sizde bit sampuani var mi? Kirlendi hayvanciklar ![]() - Size yapilmasini istemediginiz bir seyi baskasina yapin ![]() ![]() ![]() ![]() - Abi beni niye anlamiyon ![]() - Ölüm korkusu sürekli degil mezarda biten geçici bir duygu - Siddete karsi savas açin! Siddet yanlilarini kursunlayin - Ayda 200 milyon kazanmak ister misiniz? ![]() ![]() ![]() ![]() - Besbinkere söyledim abartmayi birak - Son gülen sen olacaksin, çünkü geç anliyorsun ![]() - Eger turist sezonundaysak neden onlari avlayamiyoruz? - Bir seyleri hatirlayamama ihtimaliniz seye baglidir, seye, hmmmm, kahretsin! - Bu tüp bebek hatali; Hep gaz kaçiriyor ![]() ![]() ![]() - Yes abicim, Türkçe egitime benden de okey!!! - Bir fil elektrik direginden daha yüksege ziplayabilir mi? Elektrik diregi ziplayamaz ki! ![]() ![]() - Selam, ben Aydan Sener - Hadi yaa ![]() ![]() ![]() - Çocugun biri birgün kafasini islatmadan sampuanlamaya baslamis ![]() - Temel, Fransa'ya gitmis ![]() - Adamin biri birgün eczaneye sinek ilaci almaya gitmis ve eczaci ona "Sineginizin nesi var acaba?" demis ![]() - Ege bir yunan gölü deeldir ![]() ![]() ![]() ![]() - Iki adam muhabbet yapiyormus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Eger dünya delikanli olsaydi yuvarlak olmazdi - Gençligim aci veriyordu ameliyatla aldirdim - Ey yükselen yeni nesil ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|