Satanist Genç |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Satanist GençÇocuk en sonunda kıza onu sevdiğini inandırmıştı ve en sonunda evlenme teklifi etmişti ![]() ![]() kız tabi ilk önce çok şaşırdı ama sonra oda genci sevdiği için teklifi kabul etti![]() ![]() ![]() gel zaman git zaman kızın ailesinin haberide oldu ama çocuk kendini hiç bir yakınım yok die tanıtmıştı evlenme gününü tarihini aldılar![]() ![]() ![]() genç dediki "bak hayatım bütün evin eşyalarını sen al sen beğen ama yatak odamızı bana bırak orayı ben dizayn edicem" kızda gayet normal bişi dierek bu teklifi kabul etti ![]() ![]() ama bigün şunu farketti adam neden hep odanın kapısını kitliyordu?evet eve yerleşmişlerdi fakat daha evlenmedikleri için ayrı yataklarda yatıyorlardı ve hiç birşey geçmiyordu aralarında![]() ![]() ![]() bigün kız,arkadaşlarıyla gezmek için dışarı çıktı çünkü yarın evleneceklerdi nikahı wardı ![]() ![]() artık hazırlıklar bitmişti![]() ![]() gençte dışarda biyerlerde takılıyordu ve kız tam kapıdan çıkarken çantasını unuttuğunu farketti![]() ![]() tekrar içeri girdi![]() ![]() aradı aradı ama bulamadı artık son çare yatak odasıydı kız yavaşça tokmağa asıldı evet kapı bu sefer kilitli deildi içeri girdi ve manzara karşısında gözlerinden yaşlar süzüldü![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bizim genç bir satanistti ve birçok arkadaşınında yaptığı gibi oda bu kızı kandırmıştı![]() ![]() bir bakıma kızın evleneceği gün aslında onun şeytana kurban werileceği gündü![]() ![]() ve işte içerdeki manzara:simsiyah duwarlar ve perdeler içerde özenle ters haç ve pentagram şeklinde dizilmiş siyah mumlar aynı zamanda içerde bi kurban werileceği için eski bir gramafon ve plak![]() ![]() odanın tam ortasında simsiyah bir tabut ve ayin kıyafetleri![]() ![]()
|
|
|
|