bir gün okuldan eve gelmiştimo gün arkadaşlarımla parti vermeye karar vermiştikannem geceleri çalışıyorduarkadaşlarım partiyi saat 8:30 verelim dedilerve bizde vermeye karar verdikNeyseki akşam olmuştuarkadaşlarım(erkek kız karışık)gelmişlerdiherşey çok güzeldisaat 10:30 dutam o sırada telefon çaldıtelefon çaldığını duymamıştıkvolumü çok açmıştık ikinciyide duymadık derken tam arkasından 3cü çaldıben baktımesrarlı ses bana akşam yalnızmısın diye sordu ben şoke oldumtelefonu kapattımherkes telaşlanmıştısağa sola gidiyorlardıben partiyi teyzemin3 katlı evinde verdiğim için yukarıdan sesler geliyorduyani tavan arasındankapı çaldıkorkudan kapıyı açmadımtelefon çaldıesrarlı ses bana oyun oynamak mı istiyorsun!diye haykırdıolanlar olmuştu şarter attı aniden kapı çaldı kapıya el yordamıyla açmaya çalıştımnabzım küt küt atıyorduve açtım sonundacee diye bir ses geldi meğer teyzemmişarkadaşlarım ve ben bu partiyi aylarca konuşmuştuktelefondaki esrarlı sese gelince bunu teyzem yapmadığını söyledio günden sonra ne parti verdik ne de teyzemin evinde sonuç teyzemin evi lanetliymiş arkadaşlar inanmazsanız inanmayındört sene önce gaztelerde yayınlanmıştır(alinti)
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.