![]() |
Neyi Sevdim Diye Sorma!! |
![]() |
![]() |
#1 |
evrem88
|
![]() Neyi Sevdim Diye Sorma!!Bir rüzgarla başlamıştı sana olan aşkım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne beyaz bi atın vardı, ne de hayaller ülkesinin prensiydin ![]() ![]() 'Peki bn sende neyi sevdim? ' diye sorma boşuna kendine ![]() ![]() ![]() Ben sende imkansızlıgı sevdim,elimi uzattıgımda tutabilecek kadar yakın olmana karşın şafak vakti kızıllıgının ikametindeki ufuk kadar ulaşılmaz oluşunu sevdim ![]() ![]() Bilmedim,tanımadım,tenine bir kere bile olsun degmedim severken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözümü kapadım sevdim; açtım sevdim; ölümler tattım o zaman bile sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : neyi sevdim diye sorma!! |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : neyi sevdim diye sorma!!Gözümü kapadım sevdim; açtım sevdim; ölümler tattım o zaman bile sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iştee bu söz bni anlatıo tskler arkdsm sperdi :) |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : neyi sevdim diye sorma!! |
![]() |
![]() |
#3 |
evrem88
|
![]() Cevap : neyi sevdim diye sorma!!ben teşekkür ederim canm vakit ayırdığın için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Neyi Sevdim Diye Sorma!! |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Neyi Sevdim Diye Sorma!!ne dmk cnm:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Neyi Sevdim Diye Sorma!!Ben sende imkansızlıgı sevdim güzelmiş ellerine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
evrem88
|
![]() Cevap : Neyi Sevdim Diye Sorma!!BEĞENMENE SEVNDM SUDENAZ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|