![]() |
Barindirma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() BarindirmaYIL 1993 ![]() ![]() En samimi arkadaşlrım Bandırma Öğretmen evi lokalinde garsonluk ve çaycılık yapıyorlardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizim arkadaşlar bu binada gece geç saatlere kadar kalırlar kağıt oynarlar ,okey atarlardı ![]() ![]() Olay 1: Arkadaşlardan birisi gece oyun oynarlarken çayın kaynadığı odaya gidip kola almak istiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olay 2: Yine gecenin bir yarısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olay 3: Yine gecenin bir yarısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada belirteyim bu arkadaşlar 4 kişiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi gün gündüz gözüyle tuvalete gittiklerinde hiç bir gariplikle karşılaşmadılar ![]() Arasıra geceleri duyulan ahşap tabandaki ayak seslerini anlatma gereği duymuyorum burada ![]() Asıl bomba şimdi geliyor ![]() Bu olaylardan 1 sene sonra ![]() Lokalin binası eski ve içinin ahşap olması ve ağaç işlerinin artık çürümeye başlaması yekilileri binayı restore etmeye zorladı ![]() Binanın iç kısmı tamamen yenilenmeye başladı ![]() ![]() O sıralar bir sabah kahvede oturmuş Bandırma'nın yerel gazetesi olan GERÇEK gazetesini okuyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra bu olay böylece kapandı ![]() ![]() ![]() ![]() Hayaletlere inanmam ![]() ![]() ![]() ![]() Sizler ne dersiniz? |
![]() |
![]() |
![]() |
Barindirma |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() BarindirmaEyvallah paylaşımın için oudum olayları ve Alıntı: Hayaletlere inanmam ![]() ![]() ![]() ![]() aynen soruyorum valla ? varmı cevaplayanınız ? |
![]() |
![]() |
|