Hayat Aglatti Beni |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hayat Aglatti BeniHayat Aglatti beni Zorlari hep ben yasadim bu dünyada kaderim bana hic gülmedi Elalem mutluluk icinde yüzerken acilari ve kederleri ceken hep ben oldum Yüregimde daima bir eziklik gözlerimde hep yaslar vardi Sevgin nerde diye soranlara bunu tatmadigim icin cevap bile veremedim Bu acilarda gecer ve kaderim banada gülermi bilmiyorum Yarinlardan bir umut beklesem ne degisirki benim icin Mutluluk nasil birsey acaba tatmayan bilebilirmi bunu hic Sevgisizce gecen ömrüm daha nereye kadar,hayat aglatti beni artık buna dayanamıyorum daha önce söylediğim şeyleri söylüyorum bütün bu sözler anlam ifade etmiyor ne kadar az duyarsam o kadar az söyleyeceksin ama nasıl olsa sen onu keşfedeceksin her zaman olduğu gibi bana söylediğin herşey beni bıçağın ağzına bir adım yaklaştırır ve parçalanmak üzereyim nefes almak için biraz boşluğa ihtiyacım var çünkü bıçağın ağzına bir adım daha yakınım ve parçalanmak üzereyim açık olmayan cevaplar buluyorum yok olmak için bir yol bulmayı diliyorum bütün bu düşünceler anlam ifade etmiyor hiçbir şey düzelecek gibi görünmüyor |
|