![]() |
Aşkın Yalanmış Be Vefasız |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkın Yalanmış Be VefasızBu acinin muddeti ne kadar bilinmez ama bir gun biter diye dusunuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oluyu unutmak mi daha uzun zaman aliyor; yoksa yasayan bir olunun unutulmasi mi daha zordur bilinmez ![]() ![]() unutulacaksin bende ![]() ![]() galiba cok yerinde bir soz ![]() ![]() ![]() ![]() unuttugum gibi ![]() ![]() ![]() ![]() gibi unuturum seni ![]() ![]() ![]() ![]() Bana verdigin acinin muddetini ne ben bilebilirim ne de sen ![]() ![]() Kapanmasi zor yaralar acsan da su gonlumde sevgili ![]() ![]() seni ![]() ![]() sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fark eder gitmemis miydinbenden, bizden, sevgimden ![]() ![]() Gidenler unutulurmus ![]() ![]() ![]() ![]() acarlarmis ![]() ![]() ![]() ![]() doldurduklari yerden cokmus yokluklarinda biraktiklari bosluk ![]() ![]() mi sence bu sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() Herkes kendi duygulari icinde kendi zorunluluklarini yasiyor ![]() ![]() Bundandir seni suclamayisim ![]() ![]() ![]() ![]() Bedeller de odenmek icin degil midir zaten ![]() ![]() ![]() ![]() sevmenin bedelini oduyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oluyormus bak ![]() ![]() ![]() ![]() kadar agir bir bedel odenmemeliydi ![]() ![]() ![]() ![]() etmek neyi degistirebilirdi ki sanki ![]() ![]() Aglamak mi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ki ![]() ![]() ![]() ![]() harcayamam ki sevgili ![]() ![]() degersiz kalirsin ![]() ![]() kaldigi kadar kalsin ![]() ![]() Susma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Susarak en iyisini yaparsin derler ya ![]() ![]() ![]() ![]() Insan sevdigini hatirlamak istedigi gibi hatirlarmis derler ya ![]() ![]() ben de seni hatirlamak istedigim gibi hatirlayayim ![]() ![]() oldurme ![]() ![]() ![]() ![]() degmezmis" diye dusunmeme izin verme sevgili ![]() ![]() degerin gozyasimin gozumde kaldigi kadar kalsin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|