![]() |
Öylesine ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öylesine ...![]() Öylesine Sende Bana Ait Yürek varken Bendeki bu deli yürek dururmu yerinde Aşıyor bu sevda beni taşıyor benligimi Yürekmı kaldı gururmu hepsi boşa Yüceliyor sevgin günden güne içimde derinde Seslenir oldum gördügüm her karanlıga Adını seni butun benligimle araroldum seni Gece Günduz aydınlık karanlık fark etmeden Bir cıkış göster bana yarab ac yar yolunu uzakda olsa yarab Ellerim semada Gönlum mevlada dualarla süsler oldum dilimi Yalvarır oldum yarab duy sesimi ver bana sevdigimi Şu gökyüzünde ucan kuş olsam sevdigime yolları yakın kılsam kar olup yagsam karayı yeşili bütün dünyayı Sevdigimin Gelinligine cevirsem Beyaza bulasam Sevda türküleriyle kapısına dayansam O oralarda ben buralarda yandı yüregim onsuz şuralarda Ellerim semada gönlüm mevlada dilimi süsler oldu dualar Yarab yol göster bana başımı alıp nere gidem Yarim bana varmazsa yalan dünyayı neyleyem Yaralı yaralı yaralı benim bu yürecigim Aglamaklı oldu gözlerim dilime döküldü sözlerim Sevdigim sensiz neyleyim yalan dünya kahrınımı cekeyim Geceyi gündüz edeyim dost degil dost degil dostbildiklerim Sevdigim Ellerim Semada Gönlüm Mevlada Dilimi Süsler Oldu Dualar Bu Yüregim Sana Ait Gel Al Bırakma Beni Buralarda Tekbaşıma Yanarım Yanarım Tutuşup Yanarım Oturup Aglarım Aglarım Senin İçin Aglarim Uzaklardakı Sevdigim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|