![]() |
Ben Vazgeçiyorum.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Vazgeçiyorum....Konuşsam Sözlerim ağlar sussam yüreğim kanar ![]() ![]() ![]() Uçup gittin tutamadım seni ![]() ![]() Geçip gittin duramadım önünde ezip geçtin ![]() ![]() Seni durduramamanın tutamamanın sızısı var içimde kalakaldım öylece ![]() ![]() Yağmurlar yağdı sensizken gökyüzüme, sonra ben yedi renk bilirdim gökkuşağını içinde siyahı görmeden önce ![]() ![]() Gidişine anlamlar yükledim gitmesi gerekti , mecburdu , istemeyerek gitti ![]() ![]() ![]() ![]() Gitmek istediğin icin gittin ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimi kandırmaya çalışsamda senin kadar başarılı olamadım ![]() ![]() ![]() ![]() Büyüdü içimdeki sızı , acıttı sızlattı sol yanımdaki boşluğu!! ![]() ![]() Sonra ![]() ![]() Vazgeçtim gidişine anlam yüklemeyken Vazgeçtim kendimi kandırmaktan Vazgeçtim yokluğunla savaşmaktan Yüzleştim yokluğunun soğuk yüzüyle ve kabul ettim alışmaya çalışmak diye bir şey yok!! Alışmak zorundayım ![]() Ve vazgeçtim sana dair ne varsa Konuşsam Sözlerim ağlar sussam yüreğim kanar Vazgeçişlerdeyim bu aralar ![]() ![]() YaR Senden SON bir isteğim var ; Ben vazgeçiyorum, sen büyütür müsün yarınlarımı benim yerime…? |
![]() |
![]() |
|