![]() |
Fazla Sevdım Senı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fazla Sevdım Senıfazla sevdim seni ![]() fazla sakındım seni gözümden ![]() ![]() ![]() fazla özledim, fazla bekledim, fazla dinledim seni ![]() fazla anlattım sana ![]() ![]() derinliğim fazla geldi sana, fazla korktu gözün ![]() ![]() sense en kolayını seçtin: görmemezlikten geldin ![]() çırpınırken sana, sense yaraladın beni her adımda ![]() biliyordun çünkü heryerimi, herşeyimi ![]() ![]() bu acı fazla bedenime, ruhuma, kalbime ![]() ![]() ![]() yüreğim fazla yaralandı, kırıldı ![]() ![]() ![]() elinden gelenin en fazlasını yapsan da artık eskisi gibi olamaz ki ![]() ![]() zaten sende fazlasını yapmazsın ki ![]() ![]() ![]() işte bende hayatımdaki tüm fazlalıkları temizliyorum ![]() öncelikle en fazla yeri olan "seni" gönderiyorum hayatımdan ![]() özgürsün artık, fazlalıklar ağır gelmeyecek sana ![]() ![]() bense temizlendikten sonra, fazlalıkları çıkarınca hayatımdan, ruhum eksilmiş, kaybolmuş ama ben çoğalmış olacağım bu hayata ![]() ![]() ![]() doğru ya haklısın ben fazla geldim sana ![]() ![]() işte bu yüzden fazlasıyla bencillik yapıyorum ve terk ediyorum bu hayatı ![]() öylece gidiyorum fazlasıyla yalnız fazlasıyla yorgun fazlasıyla kırgın fazlasıyla bıkkın ve fazlasıyla dönüşü olmayan imkansız diyarlara gidiyorum gerçi bu elveda da fazla sana ya neyse ![]() ![]() ![]() eLVeDa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|