![]() |
Gidişin Kıyametim - Koptun, Kopacaksın..... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gidişin Kıyametim - Koptun, Kopacaksın.....Küçüklüğümden beri ‘Sevgi emektir ,emek vermektir’ diye öğrettiler ![]() ![]() Bu yüzden , Eğer imkansızı istiyorsam vazgeçmeye ya da Gerektiğinde sevdiğim için sevdiğimden geçmeye hazırlıklı hayaller büyüttüm içimde ![]() ![]() Ele avuca sığdıramadığım sevgimi uslandırmayı öğrendim zamanla ![]() ![]() Önceleri unutmamı isteyenlere inat severken şimdi duruldu ARSIZ sevdam ![]() ![]() ![]() Kaybetme korkusu sardı gönlümü ![]() ![]() Vazgeçtim vuslatı dilediğim senli düşlerden ![]() hangi sıfatla olursa olsun yanında yer alabilmenin kıymetini anladım yokluğunda… sadece sen mutlu ol diye dualar ediyorum ![]() Sevgini istemiyorum ![]() ![]() Bir tek sel***** razıyım ![]() ![]() ![]() ![]() Sana kal diye yalvarıyorken, bana gidişinle cevap vermiştin ![]() ![]() ![]() Bu ikinci kez sana yalvarışım… Yine dinleyemeyeceğini düşündüğümden korkuyorum ![]() ![]() Gözlerim her an tetikte gidersin diye ağlıyorum ![]() ![]() Hiçbir UMUT yok bize dair… Bütün ihtimaller yitirdi varlığını … Ve sen inatla duymuyorsun … duyuyor ama sessiz kalıyorsun ![]() ![]() Ve ben bir köşede yine biçare sürünüyorum… Biliyorum beni yine bırakıcaksın sensizliğin kollarına atacak, yüreğimi yetim kılıcaksın… Gidişin kıyametim … koptun kopacaksın … eğer sen benim için yalnızca rüyamda görebileceğim bir mutluluksan, uyandırma ![]() ![]() ![]() kalacağınla müjdelendir ![]() ![]() ![]() bırak her şey rüyamda kalsın,hayalde yaşansın ![]() ![]() ![]() içini gereksiz sancılar sarmasın ![]() ![]() ![]() kabullendim ![]() ![]() ![]() sen artık benim için sadece arkadaşsın ![]() ![]() sadece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|