![]() |
..Daha Az Seviyorum Seni..Giderek Daha Az.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ..Daha Az Seviyorum Seni..Giderek Daha Az..Daha Az Seviyorum Seni ![]() ![]() Giderek Daha Az ![]() ![]() Unutur Gibi Seviyorum ![]() ![]() Azala Azala ![]() ![]() Aramızdaki Uzaklığın Karanlığında ![]() ![]() Geceler Kısalıp ![]() ![]() ![]() ![]() Daha Az Seviyorum Seni ![]() ![]() Kendini İyileştiren Bir Yara Gibi ![]() ![]() Daha Az ![]() ![]() Ve Zamanla ![]() ![]() Sen Seceyi Tutuyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Uzak Dağ Kışlalarında ![]() ![]() Görmüyoruz Birbirimizi ![]() ![]() Usul Usul Sis İniyor ![]() ![]() Kopmuş Yollara ![]() ![]() Işığı Hafif Uykusu Ağır Koğuşlarda Üzerini Örtüyorum Senin ![]() ![]() Bir Çığ Gibi Büyüyorsun Rüyalarımda ![]() ![]() Sevgilim Sevgilim Yıldızları Daha Büyüktür Bazı Gecelerin Nöbet Kadar Yalnızken Öğreneceksin Bunu Da ![]() ![]() Artık Daha Az Seviyorum Seni ![]() ![]() Unutur Gibi ![]() ![]() ![]() ![]() Yeniden Ödetiyorum Kendime Onca Aşkın Öğretemediğini ![]() ![]() Kolay Değildi ![]() ![]() Yalnızca Sevgilimi Değil ![]() ![]() Kendimi De Kaybettim Ben ![]() ![]() Kaç Acı Birden İmtihan Etti Beni ![]() ![]() Bir Tek Gece Vardır İnsanın Hayatında ![]() ![]() Ömür Boyu Sürer Nöbeti ![]() ![]() Bu Da Öyleydi ![]() ![]() İyi Ol ![]() ![]() Sağ Ol ![]() ![]() Uzak Ol ![]() ![]() Ama Bir Daha Görme Beni |
![]() |
![]() |
|