Gidenler Hep &Quot;Bekle Beni&Quot; Derler Ve... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gidenler Hep &Quot;Bekle Beni&Quot; Derler Ve...Gidenler hep "Bekle beni" derler ve ![]() ![]() Her giden ardında bir bekleyen bırakır ![]() Bazen ister bekle beni der ![]() Bazende bekleme hayatına devam et der ![]() Bu bekleme demenın ardında bır beklenme isteği vardır hep ![]() Nedense herkes bırı tarafından beklenmeyı özler Özlenmeyi özler yada birinin hayatında hep var olmayı bilmektir güzel olan Ve her kalan yüreğindeki acısıyla bekleyeceğim der Dönmeyeceğini bile bile![]() ![]() Gelmeyeceğini bile bile![]() Sevmeyeceğini bile bile![]() Ve bekler ![]() ![]() Taki bir gün artık ümitler kesilip Yolların tamamen ayrı olduğu fark edilene kadar![]() Ve başlar keşkeler pişmanlıklar![]() ![]() ![]() Yanı başımızdayken fark etmediğimiz bir çok ayrıntı takılır hafızalara Oysa ne güzelmiş yaşanılanlar dersiniz![]() Meger ne çok sevmişim dersiniz![]() Ve belkide hiç sevilmediğinizi fark edersiniz En acısıda budur yaa zaten Sevilmeden sevdiğinizi fark ettiğinizde beyninizi yer binlerce soru![]() Başlarsınız cevabı besbelli olan sorulara kendinizce cevap aramaya![]() Ve sorgulama zamanı gelir kendinizce ![]() Oysa unutursunuz bir şeyii "Aşk Sorgulanmadan Yasanmalıdır ![]() " Ama unutursunuz bu kuralı "nedenler ve niçinler" kemirir beyninizi Ağlamak sizin için kacınılmaz bir seçimdir Ağlarsınız herşeye ve her olaya![]() ![]() Baktıgınız her yer "onda" biter ![]() Gördüğünüz herşeyde "onu" ararsınız![]() Aynadaki gorüntünüzde bir yansıma sokaktaki köşe başında bir kucaklasmadır "o"![]() Yağan yağmurdur denizdeki yakamozdur "o" gecelerin ayı gündüzlerin güneşidir "o" Ve son cümleler dökülür artık dilinizden ![]() ![]() "O" Mutlu Olsun Yeter ![]() ![]() Diyebileceğiniz bir şey kalmamıstır çünkü ![]() Tıpkı yüreğinizi sizden aldığı gibi giderken cümlelerinizide götürmüştür yanında ![]() Sessizlik kalır geriye biten bir sevgiden ![]() ![]() Ve Ayrılık Urganı kalır boynunuzda "yağlı bir ilmek gibi ![]() ![]() " Sanki biri ha çekti ha çekecek ![]() Durdu sanarsınız dünyayı ha battı ha batacak![]() Ama ne dünya durur nede o ilmek çekilir ![]() Hayat devam ediyordur ve bu çarkın içinde sizide bilmediğiniz Biticek sanırsınız acınızı bitmez ![]() ![]() Sadece bir yerlere saklanır yüreğinizde![]() Bir şarkida bir şiirin içli mısralarında ve belkide bir sözde kanamaya hazır bir yaradır o artık![]() "Sessizliğin İçinde Bir Çığlık Karanlığın İçinde Bir Işık Yürekte Kapanmaz Bir Yaradır Artık O" |
|
|
|