![]() |
Gidenler Hep &Quot;Bekle Beni&Quot; Derler Ve... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gidenler Hep &Quot;Bekle Beni&Quot; Derler Ve...Gidenler hep "Bekle beni" derler ve ![]() ![]() ![]() Her giden ardında bir bekleyen bırakır ![]() Bazen ister bekle beni der ![]() ![]() Bazende bekleme hayatına devam et der ![]() ![]() Bu bekleme demenın ardında bır beklenme isteği vardır hep ![]() ![]() Nedense herkes bırı tarafından beklenmeyı özler ![]() ![]() ![]() Ve her kalan yüreğindeki acısıyla bekleyeceğim der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bekler ![]() ![]() ![]() Taki bir gün artık ümitler kesilip ![]() ![]() ![]() Ve başlar keşkeler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanı başımızdayken fark etmediğimiz bir çok ayrıntı takılır hafızalara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En acısıda budur yaa zaten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve sorgulama zamanı gelir kendinizce ![]() ![]() ![]() "Aşk Sorgulanmadan Yasanmalıdır ![]() ![]() Ama unutursunuz bu kuralı "nedenler ve niçinler" kemirir beyninizi Ağlamak sizin için kacınılmaz bir seçimdir ![]() ![]() ![]() Baktıgınız her yer "onda" biter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve son cümleler dökülür artık dilinizden ![]() ![]() ![]() "O" Mutlu Olsun Yeter ![]() ![]() ![]() Diyebileceğiniz bir şey kalmamıstır çünkü ![]() ![]() Tıpkı yüreğinizi sizden aldığı gibi giderken cümlelerinizide götürmüştür yanında ![]() ![]() Sessizlik kalır geriye biten bir sevgiden ![]() ![]() ![]() Ve Ayrılık Urganı kalır boynunuzda "yağlı bir ilmek gibi ![]() ![]() ![]() Sanki biri ha çekti ha çekecek ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ne dünya durur nede o ilmek çekilir ![]() ![]() Hayat devam ediyordur ve bu çarkın içinde sizide bilmediğiniz Biticek sanırsınız acınızı bitmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sessizliğin İçinde Bir Çığlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|