Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekle beni, derler, gidenler

Gidenler Hep &Quot;Bekle Beni&Quot; Derler Ve...

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gidenler Hep &Quot;Bekle Beni&Quot; Derler Ve...

Gidenler hep "Bekle beni" derler ve

Her giden ardında bir bekleyen bırakır
Bazen ister bekle beni der
Bazende bekleme hayatına devam et der
Bu bekleme demenın ardında bır beklenme isteği vardır hep
Nedense herkes bırı tarafından beklenmeyı özler Özlenmeyi özler yada birinin hayatında hep var olmayı bilmektir güzel olan

Ve her kalan yüreğindeki acısıyla bekleyeceğim der Dönmeyeceğini bile bile Gelmeyeceğini bile bile Sevmeyeceğini bile bile
Ve bekler
Taki bir gün artık ümitler kesilip Yolların tamamen ayrı olduğu fark edilene kadar

Ve başlar keşkeler pişmanlıklar

Yanı başımızdayken fark etmediğimiz bir çok ayrıntı takılır hafızalara Oysa ne güzelmiş yaşanılanlar dersiniz Meger ne çok sevmişim dersiniz Ve belkide hiç sevilmediğinizi fark edersiniz
En acısıda budur yaa zaten Sevilmeden sevdiğinizi fark ettiğinizde beyninizi yer binlerce soru Başlarsınız cevabı besbelli olan sorulara kendinizce cevap aramaya

Ve sorgulama zamanı gelir kendinizce Oysa unutursunuz bir şeyii
"Aşk Sorgulanmadan Yasanmalıdır"

Ama unutursunuz bu kuralı "nedenler ve niçinler" kemirir beyninizi
Ağlamak sizin için kacınılmaz bir seçimdir Ağlarsınız herşeye ve her olaya

Baktıgınız her yer "onda" biter Gördüğünüz herşeyde "onu" ararsınız Aynadaki gorüntünüzde bir yansıma sokaktaki köşe başında bir kucaklasmadır "o" Yağan yağmurdur denizdeki yakamozdur "o" gecelerin ayı gündüzlerin güneşidir "o"

Ve son cümleler dökülür artık dilinizden
"O" Mutlu Olsun Yeter

Diyebileceğiniz bir şey kalmamıstır çünkü
Tıpkı yüreğinizi sizden aldığı gibi giderken cümlelerinizide götürmüştür yanında

Sessizlik kalır geriye biten bir sevgiden

Ve Ayrılık Urganı kalır boynunuzda "yağlı bir ilmek gibi"

Sanki biri ha çekti ha çekecek Durdu sanarsınız dünyayı ha battı ha batacak
Ama ne dünya durur nede o ilmek çekilir

Hayat devam ediyordur ve bu çarkın içinde sizide bilmediğiniz Biticek sanırsınız acınızı bitmez Sadece bir yerlere saklanır yüreğinizdeBir şarkida bir şiirin içli mısralarında ve belkide bir sözde kanamaya hazır bir yaradır o artık

"Sessizliğin İçinde Bir Çığlık Karanlığın İçinde Bir Işık Yürekte Kapanmaz Bir Yaradır Artık O"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com