![]() |
Ben Hep Seni Bekledim ........ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Hep Seni Bekledim ........yüzümün bu kadar aydınlık olması niye biliyormusun? neden bukadar içten gülüyorum yaşamdan bu denli keyif almamın nedeni ne? kendime baktığım zaman seni görüyorum artık seni gördükçe yenileniyorum mutlu oluyorum keyifleniyorum ![]() hep seni bekledim ben, seni aradım herkesi sen sandım;ama yanıldım ![]() senin gibi olamazdı hiç biri ![]() ne gülüşleri sendin,ne gözleri onlar sadece birer suretti ![]() ![]() ![]() ![]() kızdım kendime seni yeterince aramadığım için suçladım kendimi ![]() yoruldum aramaktan kabuğuma çekildim ![]() ![]() gecelerimi yıldızsız kıldım,gündüzlerimi ışıksız ![]() her mevsim seni yaşadım ![]() yağmur olup ıslattın beni,kar olup üşüttün ![]() ![]() ![]() baharda çiçek olup açtın bahçemde ![]() ![]() ![]() ![]() kadeh kadeh içki oldun,içtim ![]() bana bakıp 'ne oluyor sana'diyenlere cevap bile vermedim ![]() seni unuttuğumu,artık aramadığımı sansınlar istedim ![]() güldüm ![]() ![]() seni yaşamaktan hiç vazgeçmedim oysa ![]() uzaktaydın sen ama içimdeydinde ![]() beni izliyordun biliyordum ![]() ![]() sana sakladım içimdeki sonsuz sevgiyi ![]() yüreğimdeki heycanı gözlerimdeki yeşili, dudaklarımdaki ateşi,ellerimdeki titremeyi,küçük dokunuşları sana sakladım ![]() ve birgün çıktın karşıma ![]() şimdi seni bulduğum içindir bu çocuksuluğum ![]() seni bulmanın coşkusudur bu içimden dışarıya taşan ![]() ![]() ![]() yepyeni bir hayatın başladığını biliyorum ve bu hayatın içinde vazgeçilmez kıldığım tek şeyin sen olduğunuda ![]() ![]() ![]() ![]() İYİKİ VARSIN DİĞER YARIMmMmMmm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|