![]() |
Kim Bilir Belki De |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kim Bilir Belki DeSemalardan yağmur yerine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miadı dolmuş beklemeler varken ![]() ![]() ![]() ![]() Saatler gidişine durdu yar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duysun cümle alem / görsün ahval Bitirdim yüreğimdeki "Hasretine Tutsak" baharları Ve anılarda göz yaşlarımdan binlerce sayfa mor/sa Bil ki Aşka yelken açmış bütün "YAZ / LARA" çizgi çektim El / veda Dağları mı yık artık hiç değil umurumda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl da telaşa mıhlandı bedenin Ben bittim Sen bittin Biz ve Aşkımız Yittik metelik bile etmeyiz artık Ufukta tiz bir fersiz mum yanar Değilmi ki saatler gidişine durdu yar oofff ![]() ![]() ![]() Ne çok yoruldum artık hüzünlü sarkılardan ![]() ![]() Neyse ki hala kopmadım ben kopmam ![]() ![]() ![]() ![]() Kim bilir belki de Önümüzde yaşanası mümkün ayazı / boranıyla Uzun uzadıya hiç bitmeyecek bir kış var ![]() ![]() ![]() Bilir misin şair İçimiz de ne çok dünden arta kalanlar El bile değemediğimiz ![]() ![]() ![]() Aşkımızın fırtınalarından kopan Ve hala avuçlarımız da saklı kalan Kış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|