![]() |
Ey Meçhulüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey MeçhulümEy meçhulüm Ne zaman düşse kalem sayfalara, Her hecenin anlamında sen hatta noktasında ![]() Sürgün dolanır kalem cümle sonlarına, Sana hasretliğim vurgun yarasında ![]() Resmini çizdiğim dört duvarım, Duman duman sana koşan sigaram, ![]() ![]() ![]() Arkasından sabahı beklediğim hasret gecelerim,Nasıl bıktılar bir bilsen beklemekten ![]() Suya hasret dudaklar gibi ararım seni, Böylesine yılların yorgunluğu varken ![]() Meçhulüm Hani çıkıp gelsen bekletmesen, Umutlar karanlığa bürünmeden, İçimdeki ateşi köz etmeden, Sevdalanışları tüketmeden ![]() Baksana nasıl sürgün kalem, Nasılda hasret sıcağına yatağım, Hayallerime bir ışık olsa umutların ![]() köprüler kurdum sana sevda ağaçlarından, Evler döşedim kırmızı güllerden, Bir ömür verdim nabız atışlarından ![]() Baksana heyecanlandı soluğum sana yazarken, Işıldıyor göz bebeklerim geceden, Bekletme artık meçhulüm,Topraklara sığacak yoksa, Seni beklerken bu beden ![]() Ya ruhun? diye sorma sakın! Yaşamıyor o sen yokken zaten!!! |
![]() |
![]() |
|