![]() |
Her Şeyi Sana Yazdım... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Şeyi Sana Yazdım...Her şeyi sana yazdım ![]() ![]() ![]() Seni de her şeye ![]() ![]() ![]() Kalemler tükettim, tükenmeyen hasretle ![]() ![]() ![]() Ucundan dökülen aşkla, umutla, çığlıkla ![]() ![]() ![]() Belki de nefretle ![]() ![]() ![]() Her umuda avuc açtım ![]() ![]() ![]() Sen dilendim ![]() ![]() ![]() Aşktan harap bir dilenci şimdi yüreğim ![]() ![]() ![]() Her şeyi sana yazdım ![]() ![]() ![]() Seni de her şeye ![]() ![]() ![]() Hayallerimin paragraf başlarına ![]() ![]() ![]() Umutlarımın parantez içlerine ![]() ![]() ![]() Kalemler tükettim tükenmeyen hasretle ![]() ![]() ![]() Her şeyi sana yazdım,seni de herşeye ![]() ![]() ![]() Binlerce kez okudum her gün bir ilkokul defterinden ![]() ![]() ![]() Binlerce kez okudum Seçebilmek için seni soru işaretlerinden ![]() ![]() ![]() Seni ezberledim hergün karmakarış yazılar içinden ![]() ![]() ![]() Sana da kendimi yazdım ![]() ![]() ![]() Bana ait harflerle ![]() ![]() ![]() Farklı alfabelerle ![]() ![]() ![]() Herşeyi sana yazdım ![]() ![]() ![]() Herşeye seni yazdım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|