Ben Hiç Sana Doyamadımki... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Hiç Sana Doyamadımki...Özlenmedigimi bile bile özlemek ![]() özlenmeyi hak etmedigin halde özlemek, tuhaf özlem, tuhaf özlemek, tuhaf seni özlemek cok zor![]() Gözlerin gelince aklıma, gözlerini görünce gözlerimde kör olurum O ucurum gözlerinden baska bir sey göremem O kahverengi cennet parcasında bogulur giderim![]() Gülüşün gelince aklıma gülümseyisin belirir dudakarımda![]() sesini duyarım kulaklarımda; o kadife sesini,asla kulaklarımdan gitmeyecek olan o güzel sesini Ellerimi hissedince ellerin tutar ellerimi bırakma diye yalvarırım o an![]() bırakma![]() bırakma ne olur ellerimi![]() bırakma beni![]() Lütfenn![]() !!!Ama sen her yalvarıslarımın sonunda ucurum gözlerinde beni bogarak,gülümseyislerinle beni aglatarak,kulaklarıma "gidiyorum gül bakıslım" diye fısılda*****,kulaklarımdan asla cıkmayacak olan bir sesle,ellerinle kaLbimi yerinden söküp alarak gidersin ![]() Sen giderken bir yıkıntı bırakırsın ardında giderken bir kez dönüp bakmazsın, kuLakların duymaz yalvarıslarımı haykırıslarımı, ellerini uzatmazsın bana tutaym diye![]() bir de sen giderken kalbimi alırsın yerinden boslugunda oLacakLarı düsünmeden,haince aLırsın onu![]() ve ardına bakmadan beni duymadan gidersin![]() sen dönerken,senden önce kokun geLr o cennet kokun,hicbir varLıkta esi benzeri buLunmayan,o kendine has kokun geLr burnuma iste o kokuyLa anLarm senin geLecegini geLdiginde kaLbimi de koyarsın yerine senin yokLugunda boslugu kocaman oLan yerine![]() her geLisinde kaLbim biraz daha büyür sevgin biraz daha artar ve senin oLmadıgın hicbir yer kaLmaz![]() bakısLarın,ucurum gözLerin gözLerime;kadife sesin kuLakLarıma;güLümseyisLerin dudakLarıma;eLLerin eLLerime;kokun burnuma;sen kaLbime geLirsin ![]() ![]() ve gitmeden önce beni bogarsın ucurumlarında,kuLagıma fısıLdarsın gidiyorum diye eLLerini cekip aLırsın benden kalbimi aLırsın![]() ![]() gidersin ![]() beni benden alarak gidersin![]() ![]() sen hic bende kalmadın ki ![]() ben hic sana doyamadım ki![]() |
|
|
|