![]() |
Seni Sana Yaziyorum Bu Gece Yine Aşkim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Sana Yaziyorum Bu Gece Yine AşkimGüneşin başka iklimleri aydınlatmaya,başka gönülleri ısıtmaya gittiği şu saatlerde kağıdı,kalemi elime alıp,seninle dertleşmek,yalnızca sana yazmak ve yalnızca seni özlemek geliyor içimden ![]() ![]() Seni ve yüreğimde anlam bulan duyguları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gece dudaklarımdan dökülen her kelimede sen varsın ve yine sen varsın ![]() ![]() Bu gece gene yağmur yağıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte seni haykırıyorum sensizliğe alışamamış yüreğime,işte seni yazıyorum!!! Bu gece gene yağmur yağıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gece yağmurla beraber gözyaşlarım yağıyor ve ismini yazıyor sensizliğin acısı ile kıvranan kaldırımlara ![]() ![]() İsmini kazıdığım kaldırımlara sanki sen yağıyorsun yağmurla birlikte ve sevgin yağıyor yüreğime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gece gözyaşlarım yağıyor sensizliğimle birlikte kaldırımlara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VE AKLIMDA BİNLERCE SORU ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|