![]() |
Sevgi, Aşk Sözleri 2012 Yeni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgi, Aşk Sözleri 2012 YeniBİR AŞK OLSAN BANA, HER SUSADIĞIMDA AŞKA, GÖZLERİN GÜLSE GÖZLERİME, DOYASIYA İÇSEM SENİ ![]() SENDEN AYRI KALSAM BİLE , DÜŞÜNCELERİMDE HEP SEN VARSIN , HEP SENLE ZAMAN GEÇİRİYORUM…Hasan İsrâ Yıldırım GİTMEK İSTİYORSAN GİT AMA; KENDİNDEN NEFRET ETTİRMEK İÇİN KÖTÜ SÖZLER SÖYLEME YÜREĞİME, BİR GÜN DÖNMEK İSTERSEN AÇIK KAPI KALSIN ![]() HAYAL, SENLE YAŞANILAN GEÇMİŞİN KENDİSİDİR ![]() BEN SENİ ÖYLE SEVDİM Kİ ; BUNU SANA ANLATMAYA BENİM AKLIM DAR GELİR ![]() ![]() GÖRÜLEN EN GÜZEL RÜYADAN SEN DAHA GÜZELSİN ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() SEVMEK, HABERİN OLMADAN SENİ HAYAL ETMEKTİR ![]() Bir gülücüğüne dünyaları yakarım ama bir damla üzüntün için dünyaları istemem ![]() ![]() Sigara , alkol bağımlılığım yok, tek bağımlılığım sensin ![]() SEN GİTTİN YA TADIM TUZUM KALMADI ![]() ![]() ![]() YALNIZLIK DEĞİLDİR SENDEN UZAK KALMAK, SANA DAHA FAZLA BAĞLANMAKTIR ![]() HERKES BENİM GİBİ SEVEMEZ SENİ , SANMAKİ BULURSUN BENİM GİBİ BİRİSİNİ , ELDEN ÇIKARDIĞINDA KALIRSIN ŞEREFSİZLERE … Hasan İsrâ Yıldırım AKLIMDAN ÇIKMIYORSUN , DİLİMDEN DÜŞMÜYORSUN , ANLADIM Kİ SEN SEVGİSİN ![]() Hasan İsrâ Yıldırım AĞLAMAK DEĞİLDİR BENİM Kİ; GÖZ YAŞLARIM, SENİ SEVMESİNİN BEDELİDİR ![]() Hasan İsrâ Yıldırım BEN SENİ ÖLÜM DİYE SEVDİM , İNSAN ÖLÜMDEN KAÇAMAZ , GÖNÜL SEVMEDEN EDEMEZ , BEN SENDEN AYRI KALAMAM ![]() BENİM EN BÜYÜK HAZİNEM SEVDİĞİMDİR ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() GÖZLERİME BAKIP DURMA , SÖZLERİNLE KANDIRMA , BENİ BİR DE SEN AĞLATMA ![]() EY SEVGİLİ ; BANA VEDA EDERKEN ÜZÜLME DİYORSUN … SENİ SEVMESEYDİM ÜZÜLMEZDİM, AMA SENİ SEVDİM Kİ , GÖZ YAŞLARIM SENDEN BANA KALAN TEK TESELLİ ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Seni bir gün düşünüyorum, bir gün düşünmüyorum ![]() ![]() Ne zaman birisini içten saf duygularla sevmek istesem; fırtınalı havada direnme gücünü yitiren, bahçedeki gül gibi çaresiz hissediyorum kendimi… Hasan İsrâ Yıldırım… *** 2012 sevgi sözleri *** Yüreğim param parça , Neler çektiğimi kim bilir ki , Beni yaratandan başkası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Başkalarının yerinde olmak isteyen insanlar; o kişilerin gizli kalmış şeytanlıklarını, dertlerini, sıkıntılarını, yaşam tarzlarını bilseler özenirler miydi ? İnsanların özeneceği en iyi kişi yine kendisidir ![]() BENİ BIRAKIP GİDEN SEVGİLİ; bütün düşmanlarımın ömrüm boyunca bana veremediği zararı , sen bir saniyede verdin ![]() ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** Benim yalnızlığım yanımda birilerinin olmaması değil ; içimdeki ilgi sevginin karşılığını bulamamasıdır ![]() ![]() Benim yaşadığım sevgiler o kadar içten tertemizdi ki ; aşk şeytan gibi kıskandı durdu , ama o aşk sevgilerimin kölesi bile olamayacak kadar hep alçaktı ![]() Hasan İsrâ Yıldırım (HİY) Çocuğun oyuncağını aldığınızda nasıl ağlarsa; sevende karşılık bulamazsa çocuk gibi ağlar ![]() En büyük dilenci sevgi dileyendir ![]() ![]() ![]() Hem işler iyi gitmiyor diye çalıştırdığı işçisinin emeğini çalıp bir de dansözlere para yediren patronlara gıcık olurum ![]() ![]() İnsana verilecek en büyük hapis cezası, ona karşılığı olmayan birisini sevmesini sağlamaktır ![]() İnsanların duyguları ile oynayan sahtekarlar yüzünden; bizim gibi saf duygularla sevmek isteyenlere inanmıyorlar ![]() ![]() ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** İnsanların yüzlerini gerçekleri söyleyemeyenler , her zaman şeytanlarla beraberdir ![]() ![]() Kadınlar erkeklerden üstün varlıklardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Kesin bildiğim bir şey varsa Hakkın Rahmetine Bir Gün Kavuşacağım, ama hayalimdeki sevgiliye kavuşacağım mı ? onu da yine bilecek olan kavuşacağım Rabbimdir… ![]() KIZLAR HİSSE SENETLERİ GİBİ ÇOK DEĞERLİ VARLIKLARDIR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Ne zaman birisini içten saf duygularla sevmek istesem; fırtınalı havada direnme gücünü yitiren, bahçedeki gül gibi çaresiz hissediyorum kendimi… Hasan İsrâ Yıldırım… Para kazanmak uğruna toplumların değerlerini çiğneyenler, toplumlarda görülen hiçbir ahlaksızlığı yadırgamamalıdır ![]() ![]() Seni Sevdiğimi Gözlerime Yazdım; Gözlerime Bakarsan Seni Sevdiğimi Görürsün ![]() Hasan İsrâ Yıldırım-Haz ![]() Bebeklerin gözlerine baktığında bebeği güldürebiliyorsan demek ki beni hissedebiliyorsun ![]() İsmini sağa sola değil kimse karalamasın diye, sevgi kelebekleri kalbimin derinliklerine yazdılar ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** Benim için en güzel kız yanında bulunduğum sürece şeytani duygularını ön plana çıkarmayan kızdır ![]() Ben seni en çok gözlerimden kıskanıyorum, gözlerim seni görmediği zaman gözyaşlarına boğuluyor ve işte o an bende nefessiz kalıyorum ![]() Hayatta para ile satın alamayacağınız başka şey ise; içten, samimi, dürüst, sadık, inançlı bir hayat arkadaşı ![]() ![]() ![]() Bir kimseye sevdiğinizi söyleyecekseniz “seni seviyorum” yerine “seni Allah ın izni ile seviyorum” deyiniz ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Büyük sevgilerin acıları da büyük olur ![]() ![]() Sana olan sevgimi çocuklar duyunca anneleri için topladıkları kır çiçeklerini bana verdiler ![]() ![]() ![]() Anne karnındaki günahsız cana nasıl kıyayım ki; kalbimin sana beslediği karşılıksız, günahsız sevgiye kıyayım ![]() ![]() Kimi sevgiler insanlara sevap kazandırırken, kimi karşılıksız sevgiler de insanlara günah kazandırır ![]() ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() AŞK şeytan gibi insanın gözünü boyar, insana günah işletir ![]() ![]() ![]() Hasan İsrâ Yıldırım - Serçeler karınlarını doyurmak için tehlikeli yerlere uçarak canlarından olurken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** Ben seni beni sevmen için değil, mutlu olman için sevdim ![]() Hasan İsrâ Yıldırım ![]() Kız dediğin su gibi berrak olmalı, bahardaki güller gibi insanın gönlünü okşamalı, gökyüzündeki yıldızlar gibi makyajsız sade güzel olmalı, melekler gibi dürüst ( inançlı ) olmalı, bebeğin annesine bağlı olduğu gibi eşine sadık ve akıllı olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SENLE ŞU ANDA YENİ KARŞILAŞTIK, ben senden özür diliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğim param parça , Neler çektiğimi kim bilir ki , Beni yaratandan başkası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Aşk ağaca çıkıp inmesini bilmeyen kediye benzer, herkes kediye yardım etmek ister ama kedi bunun farkında değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EŞEK KADAR ADAM OLDUNUZ DİYENLERE ŞUNU DİYORUM ; Kardeşim biz eşekleri bile geçtik ![]() ![]() ![]() ![]() ÖYLE BİR SEVGİLİ İSTERDİM Kİ ; BU GÜLLERİ , ÇİÇEKLERİ AL SENİN İÇİN TOPLADIM DEYİP ELİNE VERDİĞİMDE İÇTEN, SAMİMİ GÜLMESİ YETERDİ ![]() ![]() BAZEN KARŞIMIZA BEĞENMEDİĞİMİZ BİRİSİ ÇIKTIĞINDA ŞUNU DERİZ: “ Bu sevse ne olur? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Bazıları dayak ile çocukların adam olacağına inanırlar, dayak ile çocuklar adam olsaydı eşeğe atılan dayaklar sayesinde eşek o insanlardan daha iyi adam olurdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sigara , alkol bağımlılığım yok, tek bağımlılığım sensin ![]() Müslüman kardeşinize “bu dünyada işin iş “ diye takılmayınız ![]() ![]() ![]() Bazı zavallılar , namaz kılan samimi insanlarla dalga geçmek için; spor için mi namaz kılıyorsun diye takılırlar ![]() ![]() ![]() Hasan İsrâ Yıldırım En güzel sevgileri yaşamak isterseniz; sevdiğiniz evindeki çiçeğe sizin için baksın, sizde evinizdeki çiçeğe sevdiğiniz için bakınız ![]() ![]() ![]() Hasan İsrâ Yıldırım… Kızları giydikleri kıyafetler namuslu yapmaz, onları namuslu yapan ; dini görevlerini hakkı ile yerine getirmesi, aile terbiyesi almış ve güzel ahlaka sahip olmalarıdır ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgi, Aşk Sözleri 2012 Yeni*** 2012 sevgi sözleri *** Para kazanmak uğruna toplumların değerlerini çiğneyenler, toplumlarda görülen hiçbir ahlaksızlığı yadırgamamalıdır ![]() ![]() Kadınlar erkeklerden üstün varlıklardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Bazıları dayak ile çocukların adam olacağına inanırlar, dayak ile çocuklar adam olsaydı eşeğe atılan dayaklar sayesinde eşek o insanlardan daha iyi adam olurdu ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı bayanlar vardır eline aldığı o süs köpeğine verdiği değeri erkeğine verse Erkeği dünyanın en mutlu insanı olacaktır ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** BU KIZLAR BU İŞİ NASIL BECERİR? Henüz 8,9 yaşlarında kızların ince topuklu ayakkabı ile nasıl yürüyebildiklerine hep hayret ederdim ![]() ![]() --- Hasan İsrâ Yıldırım --- HAYATTAN BEKLEDİĞİNİZ İNSAN KARŞINIZA MUTLAKA ÇIKAR…ÖNEMLİ OLAN ONUN FARKINA VARMAK DEĞİL… DEĞERİNİ BİLMEKTİR…DEĞERİNİ BİLMEZSENİZ MUTSUZLUĞA DOĞRU YOL ALIRSINIZ …HASAN İSRÂ YILDIRIM (26 ![]() ![]() KİMİ KIZLAR VARDIR DIŞ GÖRÜNÜŞÜ İLE ERKEĞİ BELLİ BİR SÜRELİĞİNE ELDE EDER ; KİMİ KIZLAR VARDIR İÇ GÜZELLİĞİ İLE ERKEĞİ BİR ÖMÜR BOYU ELDE EDER ![]() ![]() ![]() DİLENCİDEN BİLE DAHA AŞAĞIDA BULUNAN KİŞİ; DİLENEREK ELDE ETTİĞİ SEVDİĞİNİN DEĞERİNİ BİLMEYEREK ONU KAYBETMESİDİR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() GÖRÜLEN EN GÜZEL RÜYADAN SEN DAHA GÜZELSİN ![]() ![]() ![]() ![]() SEVGİLİ RABBİM BELKİ DE ÇEKTİĞİMİZ ACILARIN KARŞILIĞI OLARAK; BİZİ BİRBİRİMİZE BAĞIŞLADI ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 27 ![]() ![]() HERKES SEVEBİLDİĞİNİ SANIR; OYSA SEVMEK EN ZOR SANATLARIN BAŞINDA GELİR ![]() ![]() HASAN İSRÂ YILDIRIM 26 ![]() ![]() GÖZLERİME BAKIP DURMA , SÖZLERİNLE KANDIRMA , BENİ BİR DE SEN AĞLATMA ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() HER KUŞUN ETİ YENMEZ ![]() ![]() ![]() ![]() UNUTMAK YOKTUR BENDE; UNUTMAYA ÇALIŞTIKÇA ÖLMEK VARDIR ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 12 ![]() ![]() AĞLAMAK DEĞİLDİR BENİM Kİ; GÖZ YAŞLARIM, SENİ SEVMESİNİN BEDELİDİR ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 12 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() YALNIZLIK DEĞİLDİR SENDEN UZAK KALMAK, SANA DAHA FAZLA BAĞLANMAKTIR ![]() ![]() ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** Benim en güzel yaptığım iş; yaptığım hiçbir şeyi beğenmemem ![]() ![]() ![]() ![]() GÖNÜL BU DÜŞMANI TANIMAZ ; KATİLİ ADAM SANAR , DÜŞMANI DOST SANAR …Hasan İsrâ Yıldırım…17 ![]() ![]() ADAM OLMAYANI, ADAM YERİNE KOYARSANIZ ODA SİZİ EŞEK YERİNE KOYAR ![]() HASAN İSRÂ YILDIRIM 17 ![]() ![]() BİR SEVEN BULAMADIK , DERTLERİMİ SARACAK , GÖZLERİME GÜLECEK ,ELLERİMDEN TUTACAK ![]() UNUTABİLDİĞİM HER ŞEYİ UNUTTUM ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() SEVENİ OLMAYAN İNSANLAR SUYU OLMAYAN MUSLUKLAR GİBİ KENDİLERİNİ GEREKSİZ HİSSEDERLER ![]() ![]() ![]() HERKES BENİM GİBİ SEVEMEZ SENİ , SANMAKİ BULURSUN BENİM GİBİ BİRİSİNİ , ELDEN ÇIKARDIĞINDA KALIRSIN ŞEREFSİZLERE … Hasan İsrâ Yıldırım 23 ![]() ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** SENDEN AYRI KALSAM BİLE , DÜŞÜNCELERİMDE HEP SEN VARSIN , HEP SENLE ZAMAN GEÇİRİYORUM…Hasan İsrâ Yıldırım AKLIMDAN ÇIKMIYORSUN , DİLİMDEN DÜŞMÜYORSUN , ANLADIM Kİ SEN SEVGİSİN ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 01 ![]() ![]() BEN SENİ ÖLÜM DİYE SEVDİM , İNSAN ÖLÜMDEN KAÇAMAZ , GÖNÜL SEVMEDEN EDEMEZ , BEN SENDEN AYRI KALAMAM ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() BENİM EN BÜYÜK HAZİNEM SEVDİĞİMDİR ![]() ![]() PARANIN ESİRİ OLAN İNSANLAR; ÖNCE PARAYI ELDE EDEREK PARAYI KULLANIRLAR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HER NAMAZ KILAN DOĞRU ADAM DEĞİLDİR ![]() ![]() ![]() BENİM İÇİN EN BÜYÜK HAYAL ŞUANDA SENLE OLAN BERABERLİĞİMDİR…HASAN İSRÂ YILDIRIM… Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() SENİ SEVDİM ÇÜNKÜ SEN BENSİN ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** ÖNEMLİ OLAN KARŞI TARAFI AZ YADA ÇOK SEVMENİZ DEĞİLDİR ![]() ![]() ![]() BEN SENİ SEVMEK İÇİN DEĞİL; SENİ YAŞAMAK İÇİN SEVDİM ![]() SEVMEK, SADECE BEDENİNİZLE O İNSANIN YANINDA OLMAK DEĞİLDİR ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** YA BEN SEVDİM, YA SEN ![]() ![]() ![]() ![]() Seni görmesem bile, yanım da olman güzel ![]() Sesini duymasam bile, bana dua etmen güzel ![]() Beni tanımasan bile, bana üzülmen güzel ![]() Beni bilmesen bile, aklına gelmem güzel ![]() Hasan İsrâ Yıldırım-21 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() AKLIN BAŞINA GELİR BİR GÜN, BULAMAZSIN BENİ O GÜN , KALIRSIN BEĞENMEDİKLERİNE … Hasan İsrâ Yıldırım - Haziran BEN SENİ ÖYLE SEVDİM Kİ ; BUNU SANA ANLATMAYA BENİM AKLIM DAR GELİR ![]() ![]() ![]() ![]() Bence en güzel sevgi; bir kimsenin sevdiğine tam “seni seviyorum” derken bunu söyleyemeden hayata veda ederken, ne söyleyeceğini hisseden karşısındaki sevdiğinin de bu duruma dayanama***** onun da hayata veda etmesidir ![]() ![]() BİRİSİ SİZE TEŞEKKÜR ETTİĞİNDE , ONU MUTLU ETMEK İSTİYORSANIZ “bir şey değil” , ”değmez” yerine " BENDE İÇTENLİĞİNİZ VE SICAKLIĞINIZ İÇİN SİZE TEŞEKKÜR EDERİM DEYİNİZ ![]() ![]() ![]() ![]() KIZLARDA ROMAN GİBİDİR, BAZI KIZLARI OKUDUĞUNUZDA 1 GÜNLÜK ETKİ YAPAR, BAZI KIZLAR ÖMÜR BOYU ETKİ YAPAR ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() İnsanlarda meyvelere benzer ![]() ![]() ![]() ![]() Zamanın değerini bilmeyenler , başlarına gelecekleri bilmeyenlerdir ![]() ELLERİN TUTSUN ELLERİMİ, GÖZLERİN GÜLSÜN GÖZLERİME, ŞARKILAR SÖYLEYELİM BİRBİRİMİZE , SONRADA SARILALIM HASRET KALMIŞÇASINA … HASAN İSRÂ YILDIRIM Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() BEN HİÇBİR ŞEYE SİTEM ETMİYORUM Kİ , HAYAT BANA SİTEM EDİYOR , ÖNCE ALIŞTIRIYOR BİRİSİNE , SONRA ONU BENDEN ALIYOR , GÖZ YAŞLARIMI DÖKTÜRÜYOR , YÜREĞİMİ SIZLATIYOR, HAYATA KÜSTÜRÜYOR ![]() EY SEVGİLİ ; BANA VEDA EDERKEN ÜZÜLME DİYORSUN … SENİ SEVMESEYDİM ÜZÜLMEZDİM, AMA SENİ SEVDİM Kİ , GÖZ YAŞLARIM SENDEN BANA KALAN TEK TESELLİ ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** YAŞADIĞIM HER AYRILIKLAR BANA HAYATIMA GİREN İNSANA DAHA FAZLA İLGİ, SEVGİ GÖSTERMEME NEDEN OLDU ![]() ![]() ![]() ![]() BEN HAYATIN GERÇEKLERİNE ALIŞTIM AMA GÖZ YAŞLARIM ALIŞMADI … HAYATIMIZI DEĞİŞTİREMEDİĞİMİZ SÜRECE; HAYATIN KÖLESİ OLMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK ![]() SEVDİĞİNİZ KADAR ACI ÇEKERSİNİZ ![]() ![]() ![]() DÖKTÜĞÜM GÖZ YAŞLARIMIN AĞIRLIĞI KADAR ALTINIM OLSAYDI; ŞUANDA DÜNYANIN EN ZENGİN İNSANIYDIM ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() HAYAT; YOLDA KALMIŞ BOZUK ARABA GİBİ İNSANI DELİ ETMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPAR ![]() Seni bir gün düşünüyorum, bir gün düşünmüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Döktüğüm göz yaşlarında sonra kötü olmak istesem de kötü olamadım ![]() ![]() BEN SENİ, ONLAR ÇOK SEVİYOR DİYE SEVMİŞTİM ![]() ![]() YALNIZLIK, SENİ DÜŞÜNEMEDİĞİM ZAMANLARDIR ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() SEVMEK, HABERİN OLMADAN SENİ HAYAL ETMEKTİR ![]() HAYAL, SENLE YAŞANILAN GEÇMİŞİN KENDİSİDİR ![]() BİLMEM FARKINDA MISIN? SENİ DÜŞÜNÜYORUM HEP BİLMEM BİLİYOR MUSUN? SANA AĞLIYORUM HEP BİLMEM SEVİYOR MUSUN ? SENİ SEVİYORUM HEP BİLMEM HİSSEDEBİLİYOR MUSUN? SENİ HİSSEDİYORUM HEP Hasan İsrâ Yıldırım 30 ![]() ![]() ELLERİN TUTSUN ELLERİMİ, GÖZLERİN GÜLSÜN GÖZLERİME, ŞARKILAR SÖYLEYELİM BİRBİRİMİZE , SONRADA SARILALIM HASRET KALMIŞÇASINA … HASAN İSRÂ YILDIRIM Benim gibi sevgi uğramaz her zaman , kalbine gelmişken değerimi bil, bilmezsen; kalırsın sevgisiz tek başına… Hasan İsrâ Yıldırım 06 ![]() ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** DÜNYA DÖNDÜKÇE SANA AĞLAYACAĞIM, KALBİM ATTIKÇA SENİ YAŞAYACAĞIM, YALNIZ KALDIKÇA SENİ DÜŞÜNECEĞİM, SON NEFESİME KADAR HEP SENİ SEVECEĞİM, ETTİĞİM HER DUADA ALLAH’IMDAN HAYIRLISIYLA SENİ İSTEYECEĞİM ![]() SİZ BİRİSİNİ ÇARESİZ BIRAKIRSANIZ , BİRİSİDE SİZİ ÇARESİZ BIRAKICAKTIR ![]() ![]() ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 18 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() GÜL DALINDA GÜZEL DERLER OYSA GÜL DALINDA DEĞİL; KİM O GÜLE GEREKEN İLGİ VE SEVGİYİ GÖSTEREREK BAKIMINI YAPARSA ONUN YANINDA GÜZELDİR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() SEN GİTTİN YA TADIM TUZUM KALMADI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SEN GELSEYDİN BANA SEVGİLİ; BİR SABAH UYANDIRIRKEN SEVERDİM YANAKLARINI, GÜNAYDIN DERDİM GÜLEN GÖZLERİNE , O ANDA ANNE DİYE AĞLAYAN BEBEĞİMİZİ VERİRDİM KOLLARINA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SENİ SENDEN DEĞİL; SEVGİLİ RABBİMDEN İSTİYORUM ![]() DUYGULARLA SEVDİĞİMİ BİLEN SEVGİLİ RABBİMDİR…20 ![]() ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** Terk ettiğin akşam sahile indim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() SEVMEYİ BİLEN SEVDİĞİNİN HER DAVRANIŞI İLE MUTLU OLMASINI BİLENDİR ![]() KIZLARI GÜZEL VE DEĞERLİ YAPAN; ERKEĞİNİN VERDİĞİ DEĞERDİR ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() NEREDE YASADIGIMI SORUYORLAR BENDE KALBİNDE DİYORUM ![]() Hasan İsrâ Yıldırım Sevdiğinize Öyle İçten Duygular Yaşatınız Ki, Her Şeyde Sizi Hatırlasın, Ayrılsanız Bile Hep Sizi Hissetsin , Bir Gün Karşısına Kendisinden Faydalanmak İsteyen Birisi Çıktığında Değerinizi Daha İyi Anlasın Ve Hep Size Dönmek İstesin ![]() Herkes benim gibi değer vermez sana, benim yokluğumu yanındayken değil, beni kaybettiğinde hissedersin ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() En kötü hastalık insanın terk ettiği sevdiğini unutamamasıdır ![]() ![]() ![]() Sevmeyi hep başardım ama sevilmeyi bir türlü başaramadım ![]() ![]() Bir gece yarısı yatağına gül koymak isterdim ![]() ![]() ![]() Hiç aldatmadım ama aldatıldım, beni aldatanlarda aldatıldıklarını hiç anlayamayacak kadar kördüler ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Parasal değeri olmayan en büyük hazine sevgidir ![]() Ben güzele güzel demem; güzel sevmesini bilmezse Ben güzele güzel demem; güzel sevilmenin hakkını vermezse Ben güzele güzel demem; güzelin kalbi temiz değilse ![]() ![]() ![]() ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 24 ![]() ![]() Bu dertler biter mi bir gün Kalbim sevilir mi yarın Döner mi vefasız bugün Yoksa ağlatır mı her an Hasan İsrâ Yıldırım Seni düşünemediğim zaman; uykuya daldığım ve uykudan uyandığım zamana kadar seni düşünemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgi, Aşk Sözleri 2012 YeniBugünkü dostunuzun yarın düşmanınız olacağını, dünkü düşmanınızın bugün dostunuz olacağını unutmayınız ![]() ![]() ![]() ![]() SEVGİLİ ŞİMDİ BİR BEBEĞİN OLSAYDI ONU NE KADAR SEVERDİN? İŞTE BENDE SENİ EN AZ O KADAR SEVİYORUM ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Sevgili sen benim için hep Aydın ve tektin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen Benim İçin Hep Güneştin Ve Tektin ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gülücüğüne dünyaları yakarım ama bir damla üzüntün için dünyaları istemem ![]() ![]() ![]() ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Terk eden sevdiğinize hiçbir zaman kızmayınız ![]() ![]() ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 12 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Seni özlüyorsam demek ki özlenmeyi hak ediyorsun ![]() Seni düşünüyorsam demek ki düşünülmeyi hak ediyorsun ![]() Seni seviyorsam demek ki sevilmeyi hak ediyorsun ![]() PEKİ SEN BUNLARI HAK EDERKEN, BEN NEYİ HAK EDİYORUM? - Bende sensiz kalmayı hak ediyorum ![]() ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 08 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Ben hep seni aramıştım senin haberin olmadan ![]() Sen hep beni aramışsın benim haberim olmadan ![]() Kader buldu bizi uzaklardan ![]() İnşallah Sevgili Rabbimde bizi bir birimize bağışlar ![]() ![]() Hasan İsrâ Yıldırım ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Kimileri insanlarla alay ederek mutlu olurlar, kimileri insanlara ilgi, sevgi göstererek mutlu olurlar ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** Gece gündüz olur, dost düşman olur, dost diye güvendikleriniz terk sizi eder, ama yalnızlık her şeye rağmen terk etmez ![]() ![]() ![]() ![]() BEN AŞKI GÖZLERİNDE, SEVGİYİ SÖZLERİNDE, MUTLULUĞU YANINDA BULDUM KELEBEK GÜLÜ ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Kendini mükemmel zannetme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlıyorsam sebebi senin ayrılığın, Gülüyorsam sebebi senin yaşadığın ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 12 ![]() ![]() SEVMEYİ; DUYGULARINI KONTROL EDEBİLEN, SADIK, DÜRÜST, SAMİMİ İNSANLAR BAŞARIRLAR ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() O GÖZLERİN ÖYLE ETKİLEYİCİ Kİ; ATEŞ OLSAM BİLE SÖNERDİM ![]() ![]() ![]() ![]() Yerleri kirlettiklerinde nasıl ki çöpçüler temizliyorsa, keşke gönülleri kirlettiklerinde de temizleyen birileri olsaydı ![]() ![]() ![]() Hayatım sanki olumsuzluklar üzerine kurulmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Seni unutamıyorsam bu suç benim değil ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuklarla konuşsam, Bahçedeki gülleri görsem, Yüreğimin sesini dinlesem, Aklıma hemen sen gelirsin ![]() ![]() ![]() Sevmek güzeldir sevilen kıymet bilirse, özlemek güzeldir özlenene değerse, Sahiplenmek güzeldir, sahiplenilen sahipleneni sahiplenirse ![]() ![]() ![]() Ben hep seni düşünürüm, hep sana ağlarım, hep seni beklerim, hep seni severim ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Herkes sevebilir ama herkes sevgisini hissettiremez ![]() ![]() ![]() ![]() *** 2012 sevgi sözleri *** Seni unutamadım ![]() ![]() ![]() ![]() Unutmak cümlenin sonuna nokta koymak kadar kolay değil ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 13 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Ben ne yapayım dertler bitmiyorsa Gönlüm ne etsin sevgiye değer verilmiyorsa Ben ne yapayım deli gönlüm seni seviyorsa Gönlün ne yapsın deli gönlümü anlamıyorsa Hasan İsrâ Yıldırım 01 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Akan göz yaşlarım kalbime düşman oldu böyle birisi sevilir mi diye Hasan İsrâ Yıldırım 12 ![]() ![]() BEN SENİ YALNIZLIK DİYE SEVDİM, SEN GİTSENDE HEP BENİMLESİN ![]() ![]() ![]() Kime inansam, kime güvensem, kimi sevsem ayrılık oldu bana, demek ki güvenilecek sevgili kalmadı ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() AĞLIYORUM GECENİN BU SAATİNDE , SENİ DÜŞÜNÜYORUM SEVGİSİZLİĞİN BU VAKTİNDE , SENİ SEVİYORUM KALBİMİN DERİNLİKLERİNDE ![]() ![]() ![]() Sen yanımdayken hayalmişsin, sen gittin hayal bitti, göz yaşları başladı ![]() Sen yanımdayken rüyaymışsın, sen gittin rüya bitti, acılar başladı ![]() Sen yanımdayken yalanmışsın, sen gittin yalan bitti, gerçekler başladı ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 12 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Sana olan bağlılığımdan dolayı aşk kıskandı durdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen yanımdayken rüya sen, Sen yanımdayken hayal sen, Sen yanımdayken aşk sen, Sen yanımdayken sevgi sen, Sen yanımdayken ben sen Hasan İsrâ Yıldırım 09 ![]() ![]() GİTMEK İSTİYORSAN GİT AMA; KENDİNDEN NEFRET ETTİRMEK İÇİN KÖTÜ SÖZLER SÖYLEME YÜREĞİME, BİR GÜN DÖNMEK İSTERSEN AÇIK KAPI KALSIN ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() HER DÜŞEN KAR TANESİNİ YAKALAMAYA ÇALIŞIYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni unutmak için değil ki hayatımı sana feda etmek için sevdim ![]() Hasan İsrâ Yıldırım 12 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() SEVGİYİ GÖZLERİNDE BULDUM, AŞKI SÖZLERİNDE TATTIM, MUTLULUĞU SENDE YAŞADIM, GÜLÜ DE SENDEN İSTİYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() DÜNYA DÖNDÜKÇE SENİ SEVECEĞİM ![]() ![]() ![]() TARİF EDİLEMEYECEK KADAR GÜZELSİN ![]() ![]() ![]() ![]() Sevmek Hakkımsa, Kıskanmakta Hakkımdır ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Bir şarkı olsan bana, gece gündüz dinlesem seni, dinledikçe dalsam hayallere , kimse uyandırmasa beni ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Bir güneş olsan bana, her üşüdüğüm vakitte, doyasıya ısıtsan beni, hissetsem kendimi rüyalarda ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() BİR AŞK OLSAN BANA, HER SUSADIĞIMDA AŞKA, GÖZLERİN GÜLSE GÖZLERİME, DOYASIYA İÇSEM SENİ ![]() ![]() ![]() SENİ NEDEN KISKANMAYIM Kİ; KISKANILACAK KADAR ÇOK GÜZELSİN ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Bu zamanda dürüst, içten, samimi, sadık bir seven bulmak, okyanustaki tek balığı olta ile tutmaktan daha zordur ![]() ![]() ![]() Hatırlamadığım birisi bana “Allah belanı versin” demişti ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgi, Aşk Sözleri 2012 YeniÖnce seviyorum diye yüreğimi kandırıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Kaderim ayrılıklarla doluysa elimden ne gelsin ![]() Karşıma çıkanlar sevgi düşmanıysa gönlüm ne etsin ![]() Hasan İsra Yıldırım 22 ![]() ![]() Hiç sevilmesem bile gece gündüz döktüğüm göz yaşlarım onun yerine beni seviyor ya buna bile şükürler olsun ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() BENİM GÖZÜMDE EN BÜYÜK DÜŞMAN; sevilirken, sevdiği halde sevgisini saklayandır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Ben seni sevdim, senin haberin olmadan Sen beni sevdin, benim haberim olmadan İkimizde söylemedik, ikimizde yalanmışız ![]() Hasan İsra Yıldırım 22 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Benim adım sevgi Var mıyım, yok muyum ? Hayal miyim, gerçek miyim ? Herkes beni merak eder Bilmezler ki varlığımı Ben uzak değilim kimseye Yeter ki hissetmesini bilsinler beni… ![]() Hasan İsra Yıldırım 18 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() BENCE YAŞAMAK HEP SENİ DÜŞÜNMEKTİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben güle, çiçeğe, bebeklere … her şeye senin adını verdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Bırakıp gidiyorsun ve sonra geri dönüp “nasılsın?” diyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Ben seni sevdim, beni düşman bildin ![]() Düşmanın senden faydalanmak istedi onu dost bildin ![]() Gerçekleri öğrenirsin sandım gerçeklerden kaçtın ![]() Acı çekmemen için sana koştum, beni çaresiz bıraktın ![]() Hasan İsra Yıldırım 21 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Ben gidiyorum buralardan güneş, ay senin olsun ![]() ![]() ![]() Hasan İsra Yıldırım 21 ![]() ![]() BANA EN ÇOK ACIYI VERENLER, YARDIM ETMEK İÇİN KENDİLERİNİN YERİNE ACI ÇEKTİĞİM İNSANLARDIR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Bir gece yarısı aktı göz yaşlarım yanaklarına Göz yaşlarım öyle tatlı gelmişti ki sana Uykudan uyanıp gözlerin kaldı gözlerimde Gülmeye başladı gözlerin gözlerime Hasan İsra Yıldırım 10 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Gözlerime hüzünle bakar Dertlerine ortak yapar İşi bitince de beni ayrılığa satar… Hasan İsra Yıldırım 18 ![]() ![]() Gül dalında güzeldir derler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Sevgiyi yaşamak için öncelikle sevginin varlığına inanmak gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() SENİ UNUTAMIYORUM ÇÜNKÜ KANIMA KARIŞMIŞSIN VE VÜCUDUMUN HER YERİNDE DOLAŞIYORSUN ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() SENİ UNUTAMIYORUM SUÇ BENİM DEĞİL KALBİMİN ![]() ![]() ![]() ![]() En güzel aşk; yaşanılan en içten, tertemiz sevgidir ![]() ![]() ![]() ![]() Birisine çok değer veriyorsanız çok dikkat ediniz ![]() ![]() Hasan İsra Yıldırım Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Gülü seven dikenine katlanır derler ![]() ![]() ![]() ![]() Hasan İsra Yıldırım 26 ![]() ![]() Karşıma ilk çıktığında seni çok sevmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Zaman biter ama sana olan hasretim bitmez Her şeye alışılır ama yokluğuna alışılmaz Hasan İsra Yıldırım 26 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Her zaman yağmur yağmaz, kar tanesi düşmez ![]() ![]() ![]() Hasan İsra Yıldırım 18 ![]() ![]() Hayatıma o kadar yalancılar girdi ki… Şimdi düşünüyorum acaba onlar mı yalandı yoksa ben mi yalandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Önemli olan, güller arasından en güzelini seçmek değil, sevginizin güzelliğini anlayabilecek, sizi mutlu edebilecek o gülü bulmanızdır ![]() Hasan İsra Yıldırım 27 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Size doğru gelen; her doğrunun içinde yanlışlar olabileceği gibi, size yanlış gelen; her yanlışın içinde de doğrular olabilir ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Sevgili senle bir doğru, bir yanlış yaşadım ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Ben mi istedim böyle hayatı ? Herkes gülerken, ben ağlıyorum Kimse bilmez neler çektiğimi Gönüller sevdiğini düşünürken Ben ise yalnızlığımı düşünüyorum Çünkü benim sevdiğimin adı yalnızlıktır ![]() Hasan İsra Yıldırım 24 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Sevmesini bil, bilmezsen sevmesini dolanma sevgi sokağında, mutlu olacak sevgililere engel olma ![]() Haydi yum gözlerini sevgiye , dal güzel uykuya , buluşalım büyülü dünyada ![]() Hasan İsra Yıldırım 10 Şubat 2012 Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() NAZLARIM SENİ UYKUDA Sen uyu kalbimin sağında Nazlarım seni uykuda Hissedersin kendini rüyada Açma gözlerini bulutlarda Ömrünca kal oralarda Hasan İsra Yıldırım Sen gittin uzaklara , bıraktın beni yalnızlıklara , içimi döküyorum mektuplara ![]() Hasan İsra Yıldırım Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Ben güzele güzel demem; güzel aklını kullanmasını bilmezse Hasan İsra Yıldırım Gözler aşkın simgesidir; sevdiğinizin gözlerine baktığınızda kendinizi alamıyorsanız Hasan İsra Yıldırım Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Göz yaşı duadır; sevdiğinize kavuşmak için göz yaşı döküyorsanız ![]() Sevmek güzeldir; sevginin hakkını verecek içten, samimi gülü bulursanız ![]() Yağmur mutluluktur; kalpten sevenle yağmur altında ıslanırsanız Hasan İsra Yıldırım Sevgi diye sarılırım her güle, Her gül sevilmeyi hak etmezmiş , Ben gülleri kendime benzetirim , Sen gül değil, bir dikenmişsin ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Yağmurlu bir günde bırakıp gittin, yalvarsamda arkana bile dönmedin, senin için yaptıklarımı ne çabuk unuttun, demek ki sen kendini gizleyen şeytanın tekiymişsin, sevaplarımı sen aldın, günahlarını bana bıraktın ![]() Bir şarkı gibi dilimden düşmezsin , aklımdan çıkmazsın , nereye gitsem benlesin ![]() Hasan İsra Yıldırım 10 Şubat 2012 Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Bu dünyada erkeklere güvenme, Kızların süslü görünüşüne aldanma, Geçmişi temiz, içten, samimi birisini bulursan kaçırma, yoksa kalırsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasan İsra Yıldırım Bana verilen en büyük ceza ; seviyorum deyip insanların duyguları ile oynayan sahtekarlarla aynı dünyada yer almaktır ![]() ![]() Bir gece vakti geldin aklıma, duvardaki asılı resmine baktım göz yaşlarımla, penceremden ay vurmuş gözlerine, parıldıyordu gözlerin yıldızlar gibi, alamadım bir daha kendimi senden ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Sevdim amma sevilmedim, ağlatmadım amma ağlatıldım , düşündüm amma düşünülmedim ![]() ![]() Kimi bir dilim ekmek, kimi bir damla su ister ben ise biraz ilgi sevgi istiyorum ![]() Hasan İsra Yıldırım Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() El ele kırlarda gezerdik, yağmur damladığında göz göze gelirdik , ayrılmak yok diye yemin ederdik , iki bebeğimiz olsun isterdik , adlarını aşk ve sevgi koyacaktık , şimdi ne olduda senle ayrı düştük bebek çiçeği? Hasan İsra Yıldırım 13 ![]() ![]() Kızların güzellik derecesini bazı erkekler dış görünüşüne göre belirlerken, alıcı gözüyle bakan erkekler ise aklını kullanmasını bilen güzelleri tercih ederler ![]() ![]() ![]() Seni öylesine çok özledim ki, yaşlı gözlerimle her gördüğüm bebeğe sen diye sarılıyorum ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Kalbimi, evin kapısına benzetip çıkıp durma ![]() ![]() Danalar gibi içten ve sımsıcaksın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgi, Aşk Sözleri 2012 YeniÖnce seviyorum diye yüreğimi kandırıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Kaderim ayrılıklarla doluysa elimden ne gelsin ![]() Karşıma çıkanlar sevgi düşmanıysa gönlüm ne etsin ![]() Hasan İsra Yıldırım 22 ![]() ![]() Hiç sevilmesem bile gece gündüz döktüğüm göz yaşlarım onun yerine beni seviyor ya buna bile şükürler olsun ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() BENİM GÖZÜMDE EN BÜYÜK DÜŞMAN; sevilirken, sevdiği halde sevgisini saklayandır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Ben seni sevdim, senin haberin olmadan Sen beni sevdin, benim haberim olmadan İkimizde söylemedik, ikimizde yalanmışız ![]() Hasan İsra Yıldırım 22 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Benim adım sevgi Var mıyım, yok muyum ? Hayal miyim, gerçek miyim ? Herkes beni merak eder Bilmezler ki varlığımı Ben uzak değilim kimseye Yeter ki hissetmesini bilsinler beni… ![]() Hasan İsra Yıldırım 18 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() BENCE YAŞAMAK HEP SENİ DÜŞÜNMEKTİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben güle, çiçeğe, bebeklere … her şeye senin adını verdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Bırakıp gidiyorsun ve sonra geri dönüp “nasılsın?” diyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Ben seni sevdim, beni düşman bildin ![]() Düşmanın senden faydalanmak istedi onu dost bildin ![]() Gerçekleri öğrenirsin sandım gerçeklerden kaçtın ![]() Acı çekmemen için sana koştum, beni çaresiz bıraktın ![]() Hasan İsra Yıldırım 21 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Ben gidiyorum buralardan güneş, ay senin olsun ![]() ![]() ![]() Hasan İsra Yıldırım 21 ![]() ![]() BANA EN ÇOK ACIYI VERENLER, YARDIM ETMEK İÇİN KENDİLERİNİN YERİNE ACI ÇEKTİĞİM İNSANLARDIR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Bir gece yarısı aktı göz yaşlarım yanaklarına Göz yaşlarım öyle tatlı gelmişti ki sana Uykudan uyanıp gözlerin kaldı gözlerimde Gülmeye başladı gözlerin gözlerime Hasan İsra Yıldırım 10 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Gözlerime hüzünle bakar Dertlerine ortak yapar İşi bitince de beni ayrılığa satar… Hasan İsra Yıldırım 18 ![]() ![]() Gül dalında güzeldir derler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Sevgiyi yaşamak için öncelikle sevginin varlığına inanmak gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() SENİ UNUTAMIYORUM ÇÜNKÜ KANIMA KARIŞMIŞSIN VE VÜCUDUMUN HER YERİNDE DOLAŞIYORSUN ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() SENİ UNUTAMIYORUM SUÇ BENİM DEĞİL KALBİMİN ![]() ![]() ![]() ![]() En güzel aşk; yaşanılan en içten, tertemiz sevgidir ![]() ![]() ![]() ![]() Birisine çok değer veriyorsanız çok dikkat ediniz ![]() ![]() Hasan İsra Yıldırım Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Gülü seven dikenine katlanır derler ![]() ![]() ![]() ![]() Hasan İsra Yıldırım 26 ![]() ![]() Karşıma ilk çıktığında seni çok sevmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Zaman biter ama sana olan hasretim bitmez Her şeye alışılır ama yokluğuna alışılmaz Hasan İsra Yıldırım 26 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Her zaman yağmur yağmaz, kar tanesi düşmez ![]() ![]() ![]() Hasan İsra Yıldırım 18 ![]() ![]() Hayatıma o kadar yalancılar girdi ki… Şimdi düşünüyorum acaba onlar mı yalandı yoksa ben mi yalandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Önemli olan, güller arasından en güzelini seçmek değil, sevginizin güzelliğini anlayabilecek, sizi mutlu edebilecek o gülü bulmanızdır ![]() Hasan İsra Yıldırım 27 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Size doğru gelen; her doğrunun içinde yanlışlar olabileceği gibi, size yanlış gelen; her yanlışın içinde de doğrular olabilir ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Sevgili senle bir doğru, bir yanlış yaşadım ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Ben mi istedim böyle hayatı ? Herkes gülerken, ben ağlıyorum Kimse bilmez neler çektiğimi Gönüller sevdiğini düşünürken Ben ise yalnızlığımı düşünüyorum Çünkü benim sevdiğimin adı yalnızlıktır ![]() Hasan İsra Yıldırım 24 ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Sevmesini bil, bilmezsen sevmesini dolanma sevgi sokağında, mutlu olacak sevgililere engel olma ![]() Haydi yum gözlerini sevgiye , dal güzel uykuya , buluşalım büyülü dünyada ![]() Hasan İsra Yıldırım 10 Şubat 2012 Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() NAZLARIM SENİ UYKUDA Sen uyu kalbimin sağında Nazlarım seni uykuda Hissedersin kendini rüyada Açma gözlerini bulutlarda Ömrünca kal oralarda Hasan İsra Yıldırım Sen gittin uzaklara , bıraktın beni yalnızlıklara , içimi döküyorum mektuplara ![]() Hasan İsra Yıldırım Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Ben güzele güzel demem; güzel aklını kullanmasını bilmezse Hasan İsra Yıldırım Gözler aşkın simgesidir; sevdiğinizin gözlerine baktığınızda kendinizi alamıyorsanız Hasan İsra Yıldırım Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Göz yaşı duadır; sevdiğinize kavuşmak için göz yaşı döküyorsanız ![]() Sevmek güzeldir; sevginin hakkını verecek içten, samimi gülü bulursanız ![]() Yağmur mutluluktur; kalpten sevenle yağmur altında ıslanırsanız Hasan İsra Yıldırım Sevgi diye sarılırım her güle, Her gül sevilmeyi hak etmezmiş , Ben gülleri kendime benzetirim , Sen gül değil, bir dikenmişsin ![]() ![]() ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Yağmurlu bir günde bırakıp gittin, yalvarsamda arkana bile dönmedin, senin için yaptıklarımı ne çabuk unuttun, demek ki sen kendini gizleyen şeytanın tekiymişsin, sevaplarımı sen aldın, günahlarını bana bıraktın ![]() Bir şarkı gibi dilimden düşmezsin , aklımdan çıkmazsın , nereye gitsem benlesin ![]() Hasan İsra Yıldırım 10 Şubat 2012 Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Bu dünyada erkeklere güvenme, Kızların süslü görünüşüne aldanma, Geçmişi temiz, içten, samimi birisini bulursan kaçırma, yoksa kalırsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasan İsra Yıldırım Bana verilen en büyük ceza ; seviyorum deyip insanların duyguları ile oynayan sahtekarlarla aynı dünyada yer almaktır ![]() ![]() Bir gece vakti geldin aklıma, duvardaki asılı resmine baktım göz yaşlarımla, penceremden ay vurmuş gözlerine, parıldıyordu gözlerin yıldızlar gibi, alamadım bir daha kendimi senden ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Sevdim amma sevilmedim, ağlatmadım amma ağlatıldım , düşündüm amma düşünülmedim ![]() ![]() Kimi bir dilim ekmek, kimi bir damla su ister ben ise biraz ilgi sevgi istiyorum ![]() Hasan İsra Yıldırım Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() El ele kırlarda gezerdik, yağmur damladığında göz göze gelirdik , ayrılmak yok diye yemin ederdik , iki bebeğimiz olsun isterdik , adlarını aşk ve sevgi koyacaktık , şimdi ne olduda senle ayrı düştük bebek çiçeği? Hasan İsra Yıldırım 13 ![]() ![]() Kızların güzellik derecesini bazı erkekler dış görünüşüne göre belirlerken, alıcı gözüyle bakan erkekler ise aklını kullanmasını bilen güzelleri tercih ederler ![]() ![]() ![]() Seni öylesine çok özledim ki, yaşlı gözlerimle her gördüğüm bebeğe sen diye sarılıyorum ![]() Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir ![]() BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ ![]() Kalbimi, evin kapısına benzetip çıkıp durma ![]() ![]() Danalar gibi içten ve sımsıcaksın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|