![]() |
İnfilak Edecek Bedenim. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnfilak Edecek Bedenim.Sana olan sevdam tenime bedenime sığmıyor Duygularım isimsiz Sensiz kaldığım dünyamda asaletli duramadım Kalbinde sade bir iz bırakamadım Sade bir ömür halinde kalbine yerleşemedim ![]() Baharlarımı yamaladım Hayallerimi yağmur damlaları ile tamamladım Bırak aynı mehtabın altına yerleşelim Ya da Kalbimde bu kadar durma ![]() Alev alev yanaklarına ferman kâr etmez Kendi karanlığımda bulurum izini Kurşuna dizme düşlerimi Sözlerini kılıç gibi vurma bedenime Gelme üstüme bu kadar ,günahsız değilim ![]() Sonbahar havasıdır gözlerin Andıkça seni rüzgar titrer Sen hayatımda pervasızca açamazken Yıldızlar neden kalabalık Ve neden bana zengin ve iki sevgili gibi gözükürler ![]() Bu dünya hayal etmeden yaşanır mı ![]() Ya da seni hayal etmesem dünya ayakta kalabilir mi ezilmeden ![]() Yollar bile farkında /yasak levhalar Üçyüzaltmış derece kendi ekseninde dönen kavşaklar,tıpkı ben Kendi eksenimde dönüyorum seninle Toprağa gömsem seni, utanır Onu senden aldım diye… Ört üstümü utansın toprak ![]() Kararttın bulutları,titrettin rüzgârımı İhtişamsız artık yıldızlı gökyüzü Bu manzarada seni düşündükçe Kaç hançer saplanır ve neleri unutturur Oysa ki ben seni düşünürken çok şeyi unutuyorum ![]() Dilim senden gayrısına kilit Ellerim kimseyi tutmayacak kelepçe Bütün bunlar boynumda zincir Farkında değilsin,meçhule akıyorum İnfilak edecek bedenim ![]() 14/01/2009 saat/18:53 SÖZ: poLo_aS |
![]() |
![]() |
|