![]() |
Kursağıma Bırakıldı Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kursağıma Bırakıldı AşkEy her satırı kitap olan adam; İki kez uğradığın şehrimde yine hüzün var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey kirpikleri bana umut olan yâr, İmkansızlığa açtığımız savaşı kazanmadan nereye gitmektesin? Mavi bilyeleri Elif’imize bırakıp bizi hüzne mi emanet etmektesin ? Susma ölümü dudaklarına kutsayan genç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey kendine ölümü en iyi çare gören yalnızlığım / canım, İçi boş kelimeleri bırak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey gözlerini görmeden gözlerimi kurban ettiğim adam, Sımsıkı giyin yüreğimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey kendini yarım cümlelik gören adam… Söz verdim sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ölümü bu kadar çok seviyorsan git sevgili ![]() ![]() Git ![]() ![]() Aşkı / sevdayı kursağıma bırak ta git ![]() ![]() İhanet et gözlerime ![]() ![]() Git ![]() ![]() Ardında beni yetim bırakarak git… Madem ölümü bu kadar çok seviyorsun ![]() ![]() Yolun açık olsun… Seni sensiz yaşatacak güçteyim ben… Senden bana yadigar kalacak Bir dilim söz, Bir dirhem Elif yeter bana ![]() ![]() Ben seni “ varlığınla “ sevmedim ki ![]() ![]() Öldüğünde seni terk edeyim… “ Ne kadar çok sevildiğinin farkında olmayan adama “ |
![]() |
![]() |
![]() |
Kursağıma Bırakıldı Aşk |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kursağıma Bırakıldı AşkGit ![]() ![]() Aşkı / sevdayı kursağıma bırak ta git ![]() ![]() İhanet et gözlerime ![]() ![]() Git ![]() ![]() Ardında beni yetim bırakarak git… Madem ölümü bu kadar çok seviyorsun ![]() ![]() Yolun açık olsun… Seni sensiz yaşatacak güçteyim ben… Senden bana yadigar kalacak Bir dilim söz, Bir dirhem Elif yeter bana ![]() ![]() Ben seni “ varlığınla “ sevmedim ki ![]() ![]() Öldüğünde seni terk edeyim… “ Ne kadar çok sevildiğinin farkında olmayan adama “ paylasım ıcın tskler cok guseldı |
![]() |
![]() |
|