![]() |
Sadece Sarıl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadece Sarılsusuyorum yokluğunda, bir bakıyorum çağlayan oluyorsun dipsiz bir kuyudan çıkagelen ![]() yazmadan önce aklımdan geçen bir dünya not'um oldu hepsi birbirinden dik ![]() başladım ya sustu yine beynim, siluetinin karşısında ![]() geleceğim olur musun ? senli bir gecedeyim yine, sensiz sokakta sessiz koşuyorum karanlığa sonunda yine sen oluyorsun, yanımda değilsin bu sefer, karşımdasın açmışsın kollarını, ellerin nerde ? babam oluyorsun bazen; sormuyorsun, bakmıyorsun, izlemiyorsun ![]() (sus) diyorsun susuyorum ![]() sesim olur musun ? annem oluyorsun bazen; (benden birşey bekleme) diyor her dakika bilgi aşılıyorsun hücrelerime ![]() ve ben yine şükrediyorum varlığına ![]() beni sensiz bırakma ! kardeşim oluyorsun bazen; bana katlanabildiğin için seviyorum seni ![]() maviden daha uzun, geceden daha sıcak, güneşten daha hararetli ![]() (gel) diyorsun geliyorum ve kalıyorum sonunda ![]() son oluyorsun ama bitmiyorsun ![]() gel desem ? çoğu zaman titriyor sol yanım, uyuşuyor parmaklarım ![]() yargılamıyor (peki) diyor geçiyorum, yine susuyorum sana ![]() suyum olur musun ? özlemek huyum olurdu özlerdim çoğu şeyi, özlemek uğruna yakardım gemileri ![]() sen öyle bir özlemsin ki bıraktım diğer özlemleri ![]() sadece seni özlüyor, sadece sana soluyorum ![]() nefesim olur musun sevgili ? az önce harfleri öğrendim senden, belki birazdan da hecelerim, kim bilir dünden yakın olur cümle de kurarım sayfalarca ![]() söz'üm olur musun ? sadece sarıl, ben seninle yaşarım ![]() çünkü; yaşatmaya hazırım ![]() |
![]() |
![]() |
|