![]() |
Önce Sen Gel.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Önce Sen Gel....Uzaklardan bir ses olmanı isterdim, bir selam, bir nefes ![]() ![]() ![]() "Üşüme" diye seslenmeni isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En karanlık yerinde düşlerimin çıkıp gelmeni isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() Gelseydin ve yaslasaydım başımı omuzuna, ağlasaydım doya doya ![]() ![]() ![]() Geçerdi üşümesi yüreğimin, geçerdi üşümesi içimin, kirpiklerimde yağmurlar dumanlanmazdı biliyorum ![]() ![]() ![]() Seninle suları yeşil bir ırmağın kıyısında buluşmak, saçlarının kokusundan öpmek, içime çekmek ve serin soluğundan içmek, sana sarılmak, kucaklamak, uçmak isterdim… Ama nafile, aramızdaki bütün yollar kapalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üşüyorum ![]() ![]() ![]() Yüreğim de donmuş sanki ![]() ![]() ![]() ![]() Ateşler içinde bedenim ![]() ![]() ![]() Öyle bir üşüme ki, hiç bir şey ısıtmıyor artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoksun işte, kalbimin kuyusu en hazin sesle inliyor şimdi ![]() şimdi ![]() ![]() ![]() Bilirim, sevmek ve özlemek bir ateşe dokunmaktır; yakmaktır yüreğini yangınlarda ![]() ![]() Yokluğun buz gibi soğuk ![]() Yakacak bir şeyimde yok… Ağlıyorum, buza dönüşüyor gözyaşlarım… Ağlıyorum, akıp gidiyor gözyaşlarım çağlayanlara… Bakakalıyorum ardından çaresiz… Ah! bir el olsan dokunsan alnıma, okşasan saçlarımı bir anne şefkatiyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gül olsaydın bahçemde, koklasaydım nefes nefes, çekseydim içime derin derin ![]() ![]() ![]() Bir göz olup baksaydın gözlerime, çekip alsaydın içindeki hüznü ![]() ![]() ![]() Ah! bir bilsen nasıl sevinirdi yüreğim, nasıl sevinirdi dudağımdaki gelincik, kapımdaki akasya ![]() ![]() ![]() Susuyorum artık derin derin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa ne kadar çok hasretim konuşmaya, anlatmaya anlaşılmaya ![]() ![]() ![]() Oysa ne çok istiyorum, tüm bedenimden söküp almanı yalnızlığımı, hicranımı bir tılsımla ![]() ![]() ![]() Yüreğim kanrevan, dikenler acımasız, ayaklarım kırık koşamıyorum artık doruklara, menzil uzak ![]() ![]() ![]() Gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gecem - gündüzüm ol ![]() ![]() ![]() Ağlayan gözlerim ol her damlada yeniden doğur beni, yeniden doğur umudumu ![]() Her öldüğümde yeniden yarat ki, seni ne kadar özlediğimi anlatayım yeryüzündeki bütün canlı cansız varlıklara, ne kadar çok sevdiğimi ![]() ![]() ![]() Önce sen gel sevdiğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|