Koy Masaya Yüreğini Çek Git..! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Koy Masaya Yüreğini Çek Git..!Hayır! bu defa vedalaşmak yok Zaten bu vedaların sonu yok Al hatıraları yanına paşa paşa git ![]() ![]() Ayrılıklar kavuşmalara gebeymiş İstemem Kalsın ![]() ![]() Ayrılıkları da kavuşmaları da tak peşine Çek Git ![]() git artık ![]() ![]() ne bekliyorsun daha,git!![]() ![]() kapıyı çek ve bekleme orada![]() bu sefer ardından seslenmeyeceğim"dön hadi aşkımm ![]() " diye,merdivenin altında beklediğini bilerek![]() git ![]() ! çok kanattın,çok yara açtın git![]() !gözlerimin yeşilini bulandırdın![]() ![]() kan akıttın yeşilime git![]() ![]() bu sefer bende kalmayacak büyüklük ve bu sefer alacağım olsun demeyeceğim![]() sana değmeyecek bu sefer![]() ![]() Herşeyin bir sırası vardı değil mi? İşte gitmeninn tam zamanı şimdi Yapışmadan ah'larım yakana Dönüpte bakmadan arkana Git ![]() bilsen ne kadar çok çaldın gülüşümden,ne kadar eksilttin çocuk yanlarımı ![]() ![]() yıktın,dağıttın![]() bense hep çocuktum![]() masumdum hatalarına körebe oynayacak kadar![]() saflığımla oynadın![]() git! ne kadar da körmüşüm meğer ![]() sen yanımdasın diye hiç hissetmemişim çaldıklarının yokluğunu!hiç bir şeyi hissetmemişim![]() ![]() başkasının koynuna girdiğini hissetmemişim!! ![]() ![]() oysa ne çok severdim kokunu![]() onu başkasına sattığında anlamıştım artık benim olmadığını![]() ne de çok severdim koynunda uyumayı![]() ![]() şimdi yalnızlığımın koynundayım![]() ve özlemiyorum seni!yatağımın yarısını yalnızlığım çok iyi dolduruyor![]() hissetmiyorum yokluğunu![]() ve kokun![]() onu hiç mi hiç özlemiyorum!! dönme artık geri!çalma kapımı yeter!ne yüzle buradasın daha!terkettim seni görmüyor musun ![]() ? defol! bana nefreti öğtettin,defol! renklerimi kirlettin defol! gülüşümü eskittin defol! git defol! Delikanlıydın ya ! ![]() Koy masaya yüreğini ![]() Adam gibi ![]() ![]() Çek git ![]() ![]() |
|
|
|