![]() |
Al Senin Olsun Gidişler. . . / Al Senin Olsun Herşey. . . |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Al Senin Olsun Gidişler. . . / Al Senin Olsun Herşey. . .İçimden gelmiyor artık senin için ağlamak ![]() ![]() ![]() AL senin oLsun gidişLer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Al senin olsunsevgin aşkın ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl yaşamak istiyorsan kiminle istiyorsan yaşa ![]() Al senin olsun yaşamak istediklerin… Bıraktım artık sevgini bıraktım artık eskileri… Ve sildim anıları kafamdan sildim yaşadıklarımızı paylaştıklarımızı birlikte ağladığımız günleri sildim ![]() ![]() ![]() ![]() Kızgınım sana Kızgınım bu vurdum duymazlığına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yok saydım seni bundan sonraki her baharı sensiz karşılayacağım ![]() Her sonbaharda hüzünleri unutacağım sana inat ![]() Bundan sonraki her yaza sensiz gireceğim yine sevinçle ![]() Ve her kışı sensiz yaşayacağım zemherisiyle ![]() ![]() ![]() Geçerken her mevsim sensizliğe üzüleceğim ![]() ![]() ![]() Yinede bırakmayacağım sevinçlerimi ![]() Ve sen bensizliğe alışmaya çalışacaksın ![]() Gidişin kalacak sadece aklımda ve o gidişle yaşayacağım sensizliği ![]() Sensizliğe inat sana inat her günü yaşayacağım hiç olmamışsın gibi ![]() Al senin olsun gidişler ![]() ![]() ![]() AL SENİN OLSUN HER ŞEY ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|