![]() |
Yaşamak Nefes Alıp Vermekse.. Ne Âlâ.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşamak Nefes Alıp Vermekse.. Ne Âlâ..yaşamak nefes alıp vermekse ![]() ![]() ![]() ![]() Umut etmeyi unutalı çok oldu seni unutmayalı çok oldu ![]() ![]() Sen giderken götürdüğün beni içindeki hangi kamyon sahiplendiki ![]() ![]() Hangi kavşakta düşürdün hiç bilmedin sonra nasıl yaşadım yaşadım mı önemsemedim ![]() ![]() Sonra ne varsa sana söyleyemediğim ben onu içimde mısra mısra bağırırken kalemle tanıştım tesadüfen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gittim yanıldım kaldım yoruldum ![]() Üşüdüğüm de oldu beş para etmedi yalnızlık! Tüm bedelleri pişmanlıklarla yoğurup günde 3 posta alıyorum ders olsun diyorum kendimi kandırıyorum ![]() ![]() Kabahatim misin bilmem benim ki yalnızca sitem ![]() ![]() Yaralanan kuşun kanadını sararlar değil mi sevgili uzak yolcuların susuzluktan çatlamışdudaklarına bazen saç telleri kıvamında bir şeyler sararlar değil mi sevgili ![]() ![]() Sevginin ısıtamadığı acının ağlatamadığı yerlerde bir şarkının notalarında ya da bir şiirin mısralarında saklanmak hala ![]() ![]() Ve yaşamak nefes alıp vermekse ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşamak Nefes Alıp Vermekse.. Ne Âlâ..Kararsız bekleyişlerim oldun hep acabalara yükledim yarım kalmışlığımı ![]() ![]() Sararmış hatıra defterimde duruyor hala o derin suskunluğun, benim ise eskimeyen yalnızlığımı kaplıyor bomboş beyaz sayfalar… Uzaklara dalardı bakışların uzun uzun, bende seni izlerdim o suskun bitmeyen saatlerde ![]() ![]() Seni anlayamadığım için kendimeydi aniden parlayan öfkeli çıkışlarım, sanki sessiz bir savaşa girmiştik silahlarımız öfkemizdi bakışlarımız ise kurşun ve ilk ateş eden hep sen oluyordun ben ise kendimi korumaya çalışırken korkularımın zavallılığında kayboluyordum… Neydi? İçinden bir türlü çıkamadığın hesapların, niyeydi yanımda ki o aşılmaz uzaklığın? İyi bir dinleyiciydim oysa anlayabilmek için seni sabrımın sınırlarını zorluyordum ![]() ![]() ![]() Doğaüstü güçler bekledim hep çıkmayan sokaklara daldığım da bir yakarıştı sessiz gözyaşlarım, aciz bir pamuk ipliğine bağlanmış çırpınırken kanatlarım uçacaktım belki de hiç durmadan uçacaktım sonsuz mavilerde ![]() ![]() Ama ama uçamazdım! Kanatlarım yoktu ki; ben melek değildim, günahlarınla boğuşurken yüreğim, sen! yanın da hep bir ‘’melek’’ sessizce uyuyor sandın oysa ben sadece ''yalnızdım'' '' Ve anladım ki; Biz seninle aynı hayatta ayrı ayrı düşler kurmuşuz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşamak Nefes Alıp Vermekse.. Ne Âlâ..Gücüm yok daha fazla tutamam seni ! Kararlıysan çek git sevgilim ![]() ![]() Unutamam değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki arasıra nedensiz durup dururken gözlerim dolduğunda Hayata karşı isyanlarım olucaksın ![]() ![]() ![]() Sen beni düşünme ! Sana olan sevgimi nasıl büyüttüysem Acınıda öyle bir yücelikle kalbime gömerim ![]() ![]() ![]() Hadi sevgilim git artık durma öyle karşımda Git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Git ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz daha durursan tutamayacağım gözyaşlarımı ![]() ![]() Bilirimdayanamazsın sen benim gözümden akan bir damla gözyaşına !! Onun için çabuk Git ![]() ![]() "Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce ![]() ![]() Hüzünkeder yüreğime saplanır" ![]() ![]() ![]() Şimdi ise hem kendi yüreğine hüzün ve keder saplıyorsun Hemde benim yüreğime büyük bir yara açıyorsun ![]() ![]() " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aklına benim gelmeyeceğime inanıyorsan ![]() ![]() ![]() ![]() ağlamaklı hissettiğinde Gözlerin benim omzumu aramayacaksa ![]() ![]() olmamı istemeyeceksen ![]() ![]() !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GitME ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşamak Nefes Alıp Vermekse.. Ne Âlâ.."Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce ![]() ![]() Hüzünkeder yüreğime saplanır" ![]() ![]() ![]() Şimdi ise hem kendi yüreğine hüzün ve keder saplıyorsun Hemde benim yüreğime büyük bir yara açıyorsun ![]() ![]() " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aklına benim gelmeyeceğime inanıyorsan ![]() ![]() ![]() ![]() ağlamaklı hissettiğinde Gözlerin benim omzumu aramayacaksa ![]() ![]() olmamı istemeyeceksen ![]() ![]() !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zeynepcim harika bir paylaşım olmuş , emeğine yüreğine sağlık çok beyendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|