Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ala, alıp, nefes, vermekse, yaşamak

Yaşamak Nefes Alıp Vermekse.. Ne Âlâ..

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

yaşamak nefes alıp vermekse Ne âlâ

Umut etmeyi unutalı çok oldu

seni unutmayalı çok oldu

Sen giderken götürdüğün beni

içindeki hangi kamyon sahiplendiki

Hangi kavşakta düşürdün hiç bilmedin

sonra nasıl yaşadım

yaşadım mı önemsemedim

Sonra ne varsa sana söyleyemediğim ben onu içimde mısra mısra bağırırken

kalemle tanıştım tesadüfen Şiir diyorlar adına iyi yazıyor diyorlar ben yazmıyorum aslında kanıyorum bilmiyorlar Ömrüme pazarlıksız bir acıyı bırakıp gittiğin günden beri yaramsın! Şimdi her kışım yaşlı her baharım bayat Ömrün çadırlarında üşüyorum bir çay bile ısmarlamıyor hayat! Çorapları hiç eskimeyen ey uçsuz bucaksızlığa tünemiş hayat nasılsın?

Gittim yanıldım

kaldım yoruldum

Üşüdüğüm de oldu

beş para etmedi yalnızlık!

Tüm bedelleri pişmanlıklarla yoğurup

günde 3 posta alıyorum

ders olsun diyorum

kendimi kandırıyorum

Kabahatim misin bilmem

benim ki yalnızca sitem

Yaralanan kuşun kanadını sararlar değil mi sevgili uzak yolcuların susuzluktan çatlamışdudaklarına bazen saç telleri kıvamında bir şeyler sararlar değil mi sevgili Ama sen ne dudaklarımdaki susuzluğu sordun ne de parmaklarınla kırılmış kanadımın yarasını sardın! Sana ömrümün sonuna kadar sitem edersem gözlerin gözlerimden hesap sorabilir mi?

Sevginin ısıtamadığı acının ağlatamadığı yerlerde bir şarkının notalarında ya da

bir şiirin mısralarında saklanmak hala
Ve yaşamak nefes alıp vermekse Ne âlâ

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-24-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Kararsız bekleyişlerim oldun hep acabalara yükledim yarım kalmışlığımı

Sararmış hatıra defterimde duruyor hala o derin suskunluğun, benim ise eskimeyen yalnızlığımı kaplıyor bomboş beyaz sayfalar…

Uzaklara dalardı bakışların uzun uzun, bende seni izlerdim o suskun bitmeyen saatlerde İzlerdim ama bir türlü anlayamazdım

Seni anlayamadığım için kendimeydi aniden parlayan öfkeli çıkışlarım, sanki sessiz bir savaşa girmiştik silahlarımız öfkemizdi bakışlarımız ise kurşun ve ilk ateş eden hep sen oluyordun ben ise kendimi korumaya çalışırken korkularımın zavallılığında kayboluyordum…

Neydi? İçinden bir türlü çıkamadığın hesapların, niyeydi yanımda ki o aşılmaz uzaklığın?

İyi bir dinleyiciydim oysa anlayabilmek için seni sabrımın sınırlarını zorluyordum Ya sen anlatamadın kendini bana ya da ben çok yabancıydım senin yalan dünyana

Doğaüstü güçler bekledim hep çıkmayan sokaklara daldığım da bir yakarıştı sessiz gözyaşlarım, aciz bir pamuk ipliğine bağlanmış çırpınırken kanatlarım uçacaktım belki de hiç durmadan uçacaktım sonsuz mavilerde

Ama ama uçamazdım! Kanatlarım yoktu ki; ben melek değildim, günahlarınla boğuşurken yüreğim, sen! yanın da hep bir ‘’melek’’ sessizce uyuyor sandın oysa ben sadece ''yalnızdım''

'' Ve anladım ki; Biz seninle aynı hayatta ayrı ayrı düşler kurmuşuz''

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-24-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Gücüm yok daha fazla tutamam seni !

Kararlıysan çek git sevgilim

Unutamam değil Unutmam seni !

Belki arasıra nedensiz durup dururken gözlerim dolduğunda

Hayata karşı isyanlarım olucaksın

Sen beni düşünme !

Sana olan sevgimi nasıl büyüttüysem

Acınıda öyle bir yücelikle kalbime gömerim !

Hadi sevgilim git artık durma öyle karşımda

Git(me)git(me) daha fazla dayanamayacağım

Git(me) çabuk !

Biraz daha durursan tutamayacağım gözyaşlarımı

Bilirimdayanamazsın sen benim gözümden akan bir damla gözyaşına !!

Onun için çabuk Git(me)

"Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce

Hüzünkeder yüreğime saplanır"derdin
Şimdi ise hem kendi yüreğine hüzün ve keder saplıyorsun

Hemde benim yüreğime büyük bir yara açıyorsun

"Yaşadıklarımızı Unutacaksan Benim yerime başka birini koyabileceksen Benimle yaşadıklarınıOnunla yaşarken

aklına benim gelmeyeceğime inanıyorsan Geriye dönüp baktığında Yüreğinin bir kenarı sızlamicaksa Kendini çaresiz ve

ağlamaklı hissettiğinde Gözlerin benim omzumu aramayacaksa Hayattan ve insanlardan bıktığında yanında sadece benim

olmamı istemeyeceksen"

!!!Yolun Açık Olsun Bensizliğe!!!

GitME

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-24-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

"Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce

Hüzünkeder yüreğime saplanır"derdin

Şimdi ise hem kendi yüreğine hüzün ve keder saplıyorsun

Hemde benim yüreğime büyük bir yara açıyorsun

"Yaşadıklarımızı Unutacaksan Benim yerime başka birini koyabileceksen Benimle yaşadıklarınıOnunla yaşarken

aklına benim gelmeyeceğime inanıyorsan Geriye dönüp baktığında Yüreğinin bir kenarı sızlamicaksa Kendini çaresiz ve

ağlamaklı hissettiğinde Gözlerin benim omzumu aramayacaksa Hayattan ve insanlardan bıktığında yanında sadece benim

olmamı istemeyeceksen"

!!!Yolun Açık Olsun Bensizliğe!!!

zeynepcim harika bir paylaşım olmuş ,

emeğine yüreğine sağlık çok beyendim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com