Böylemi Olacaktı Sonum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Böylemi Olacaktı Sonumöyle zor geliyorki kimseye anlatamam bu yüreğe girip çıkmak girerken hadi giriyosunda çıkarken varya![]() ![]() öyle bir yırtılıyorki ,öyle bir delik açılıyorki, bir boşluk ki anlatamam kanaması hiç durmayacak derin bir yara öyle bir acı verdinki çıkarken,yıllar boyu toprağa kök salmış yemyeşil bir koca ağacı yerinden söker gibi çıkıyorsun anlatamam bunu kimseye,tarifi yok çünkü![]() ![]() tarifi yok bu acının nasıl diner ki,ölmek çaremi bilmiyorum…diğer tarafta cayır cayır yanmayacağımı bilsem bi an bile katlanmam bu acıya ama daha fazla çekemem ben bu yürek sızısını ben,şimdi her ölüm geldiğinde yanıma en ön saflarda koşuyorum ona ölsem şehit sayılırmıyım aceba…yoksa acımı dindirmek için koştuğum ölüm intihar mı sayılır artık bunları düşünemiyorum öleceğimi biliyorum ama bugün, ama yarın mutlaka yani daha fazla katlanamıyorum canımın tek sebebi sensin Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın sen bu canıma maloldun Allah seni kahretsin böyle rezil bi ölümü hakedecek ne yaptım ki ben biliyorum ruhum ne şimdi, nede öldükten sonra huzur bulmayacak ama ölümünde ölümü yok ya sonuma imza attın ALLAH BENİ AFFETSİN …
|
|
|
|