....Gitmek.... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
....Gitmek....Seni Çok Sevmiştim ![]() ![]() Onun içindir senden kalan yanlızlıgımıda sevmem![]() ![]() Aşkınla eziyet edip durdun bana yıllarca, kimselere bişey diyemedim! Yüreğimdeki yaraları sordular; söyleyemedim, O yaptı diyemedim! Kimse kalbini kırsın istemedim, Korktum seni kaybetmekten! Gidersen bikere daha yaşayamam zannettim Hep gitmelerden korkardım![]() ![]() Onun için senden önce benim gidişim![]() ![]() ! İnsan sevdiğini bi kere kaybedince, sevilen bi kere gidince diğerleri de hep gider diye korkuyor, sevmeye ![]() ![]() ! Seni korkularımla sevmiştim![]() ![]() Elimde değildi, Bi kere incinmiştim, ikincisinden korktum! Yine de sevdim seni, Hem de gidenlerden daha çok sevdim! Hep ayak seslerindeydi kulağım![]() ![]() Çizdiğim sınırlardan öte bi ayak sesi duyunca irkilirdim,Koşardım tutmak için seni ! Oysa sen gitmeyi değil benli hayalleri düşlüyor olurdun o zamanlarda![]() ![]() Sadece düşlüyordun,Benimde 'Sen'li hayallerim olsun diye hiç yardımcı olmadın bana, korkularıma![]() ![]() ! Sadece sevmekti![]() ![]() Beklemekti çabasız sevmek![]() ![]() ! Bense çırpındım durdum karşında, boşa kanatlarımdan oldum, uçmayı unuttum![]() ![]() Çok anlatmak istedim sana, ama o kadar kaptırmıştın ki kendini hazır hayata 'Dur' dedim duymadın![]() ![]() ! Sonumuzdu haykırışlarım, dinlemedin![]() ![]() ! Şimdi ayaklarımı yere öyle sert vuruyorum ki, çabalarımın bi anlamı olmadı, gidişimin bi anlamı olsun diye ![]() ! İz bırakmak değil niyetim, fark edilmek geçte olsa![]() ![]() ! Bütün anıları topladım, derli toplu bıraktım sana![]() ![]() Sen hazırı seversin diye, üşenirsin de anıları karıştırmazsın diye, hatalarını belki anlarsın diye öyle bırakıyorum![]() ![]() ! Niyetim acıtmak değildi seni![]() ![]() ! Bilirsin bi sana kıyamazdım![]() ![]() Kıyamam da![]() ![]() ! Sen gerçeklerle hayalleri ayırt edemedin hiç bir zaman![]() ! Artık gidiyorum hayatından bu gerçek, senin beni sevdiğinse koca bi yalan değil, Hayal di![]() ![]() ! Kızgın değilim sana ![]() ![]() Kırgınım! Kendine öncelik tanıyıp beni ve hayallerimi sonsuza dek ertelemek zorunda bıraktığın için![]() ![]() Artık gelenlerin gitmemesi için değil, onlardan gitmemem için savaşacağım belki de![]() ![]() İnsanoğlu ne tuhaf ! Her sevgi de ayrı hüzünler, ayrı mutluluklar ama sadece farklı iki sonuç var; Gitmek ![]() ![]() Kimi zaman ayakların geri gidercesine, Kimi zaman bi aşkı tamamen silercesine ![]() ! Gideni izlemek ![]() ![]() Kimi zaman 'Dur' demekle dememek arasında binlerce kez ölmek, Kimi zaman üstünden kocaman bi yükün kalkması ![]() ![]() ! Seviyorum seni ama gitmeliyim ![]() ![]() Seni hayallerin, Beni gerçeklerim bekler ![]() ![]() !,
|
|
....Gitmek.... |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
....Gitmek....Gitmek ![]() ![]() Kimi zaman ayakların geri gidercesine, Kimi zaman bi aşkı tamamen silercesine ![]() ! Gideni izlemek ![]() ![]() Kimi zaman 'Dur' demekle dememek arasında binlerce kez ölmek, Kimi zaman üstünden kocaman bi yükün kalkması ![]() ![]() ! Seviyorum seni ama gitmeliyim ![]() ![]() Seni hayallerin, Beni gerçeklerim bekler ![]() ![]() !,burası çok güzell emegine yüregine saglık cok güzel paylasım için tskr ![]() ![]()
|
|
|
|