Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açılmalıyım, edin, hoşlandığım, kıza, lütfen, tanımadığım, yardım

Tanımadığım Ve Hoşlandığım Kıza Nasıl Açılmalıyım? Lütfen Yardım Edin !!

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tanımadığım Ve Hoşlandığım Kıza Nasıl Açılmalıyım? Lütfen Yardım Edin !!

1 aydır kızla aynı duraktan aynı otobüse biniyoruz Durakta ve otobüsde sürekli bakışıyoruz Kızdan hoşlanıyorum kızında benden hoşlandığını düşünüyorum Kıza açılmak istiyorum ama nasıl açılıcam bi türlü bilemiyorum Kız lise1'e gidiyor ve onun hakkında bildiğim tek şey bu Aklımda 2 seçenek var bunlardan hangisini yapmalıyım sizce ?

1 ) Kıza direk ondan hoşlandığımı ve onunla tanışmak istediğimi söylemek

Örn : mrb bn snden etkilendim seninle tanısmak ve arkadaş olmak istiyorum

2 ) Kızın yaninda 1 kız arkadaşı daha var O kız arkadaşıyla konuşup durumu ona anlatıp kız arkadaşı yoluyla tanışmak

Örn : Mrb ben arkadaşından hoşlanıyorum Acaba o bna karşı bişey hissediyomu biliyomusun yada öğrenebilirmisin ?

Ben 2'yi yapmak istiyorum Çünkü bence en rahatı o Arkadaşıyla konuşurum arkadaşı bizi tanıştırır Pat diye kızın yüzüne hoşlandığımı söylemek yanlış olur bence

Siz hangisini yapmamı istersiniz? 1'mi? 2'mi? Yada aklınızda başka bişey varsa yazın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com