Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, etmeyecek, hak, unutulmayı, özel

Bu Aşk Unutulmayı Hak Etmeyecek Kadar Özel...

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir gün sana asık olacağımı seni ilk gördüğümde anlamıştım o mağrur bakışların ardındaki seni görmek hiçte zor olamadı

Bu Aşk unutulmayı hak etmeyecek kadar ÖZEL Sevdim seni adam gibi

Yok oluşumuzun nedeni olarak beni görüyorsun biliyorum ben değilim güzel gözlüm yok oluşumuzun nedeni bizi tanıştıran bir birimize aşık eden kaderHiç kimseye kızma hiç hata bulmaÇünkü kızmak hele de sevdiğin için ayrı da olsa şükür etmeyi bil

Ben her zaman böyle yapıyorum bir çok insanın rastlayamayacağı isteyip de

başaramayacağı kadar çok sevdik birbirimiziGiderken söylemek istediklerim vardıTıpkı ellerini tutmak boynuna sarılmak istediğim gibi son sözlerimde yüreğimin derinlerinde kaldı gitti

Ama bana öyle bir şans verilseydi sana şunları söylemek isterdimSen benim gözümde aşkımı sevgimi hak edecek kadar yücesinBu kalp seni sevmeyi hak ediyor sen de bu kalpte olmayıHiç üzülme emi güzel gözlüğüm aşkın bu kalbi hep senin için taşıyacak

Gittiğin yerlerde mutlu ol

Ben istedim gitmeniUmutlarını yok etme sakınBensizliğe alışacaksın bir günBen alışamadım ama yanında olmak adına başkalarını mutsuz etmek

sevgimize yakışmaz değil mi ?

Üzülmek nafile bu yürek bunu da kaldırır bebeğimGit demek çok zordu ama biliyorum gitmek daha da zorduSevgimizin değerini bileceğiz

Onu hiç kaybetmeyeceğizİleride yine aşık da olacaksın belki ama bu kadar uyum bu kadar mutluluk bu kadar şiddetli kavga edebileceğimiz gerçek bir eş ruh bulamayacağız güzel gözlüm

Kimse sen gibi bakmıyor artık bana

Kimse senin gibi dokunmuyor

Kimse ASKIM demiyor

Unutmak mümkün değil güzel gözlüm seni

Sende unutma beni

Bu ask unutulmayı hak etmeyecek kadar özel

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-24-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

bu kadar uyum bu kadar mutluluk bu kadar şiddetli kavga edebileceğimiz gerçek bir eş ruh bulamayacağız güzel gözlüm

Kimse sen gibi bakmıyor artık bana
Kimse senin gibi dokunmuyor
Kimse ASKIM demiyor
Unutmak mümkün değil güzel gözlüm seni
Sende unutma beni
Bu ask unutulmayı hak etmeyecek kadar özel

Evet GüzeL GözLümm Bu Aşk UnutuLmayı Hak Etmiyecek Kadar GüzeL ÖzeL Tıpkı Senin GözLerin Gibi GüzeL GözLümm

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com