![]() |
Bu Aşk Unutulmayı Hak Etmeyecek Kadar Özel... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Aşk Unutulmayı Hak Etmeyecek Kadar Özel...Bir gün sana asık olacağımı seni ilk gördüğümde anlamıştım o mağrur bakışların ardındaki seni görmek hiçte zor olamadı ![]() ![]() ![]() ![]() Bu Aşk unutulmayı hak etmeyecek kadar ÖZEL Sevdim seni adam gibi ![]() ![]() ![]() ![]() Yok oluşumuzun nedeni olarak beni görüyorsun biliyorum ben değilim güzel gözlüm yok oluşumuzun nedeni bizi tanıştıran bir birimize aşık eden kader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben her zaman böyle yapıyorum bir çok insanın rastlayamayacağı isteyip de başaramayacağı kadar çok sevdik birbirimizi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bana öyle bir şans verilseydi sana şunları söylemek isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gittiğin yerlerde mutlu ol ![]() Ben istedim gitmeni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgimize yakışmaz değil mi ? ![]() ![]() Üzülmek nafile bu yürek bunu da kaldırır bebeğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onu hiç kaybetmeyeceğiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimse sen gibi bakmıyor artık bana ![]() Kimse senin gibi dokunmuyor ![]() Kimse ASKIM demiyor ![]() ![]() Unutmak mümkün değil güzel gözlüm seni ![]() Sende unutma beni Bu ask unutulmayı hak etmeyecek kadar özel ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bu Aşk Unutulmayı Hak Etmeyecek Kadar Özel... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Aşk Unutulmayı Hak Etmeyecek Kadar Özel...bu kadar uyum bu kadar mutluluk bu kadar şiddetli kavga edebileceğimiz gerçek bir eş ruh bulamayacağız güzel gözlüm ![]() ![]() Kimse sen gibi bakmıyor artık bana ![]() Kimse senin gibi dokunmuyor ![]() Kimse ASKIM demiyor ![]() ![]() Unutmak mümkün değil güzel gözlüm seni ![]() Sende unutma beni Bu ask unutulmayı hak etmeyecek kadar özel ![]() ![]() Evet GüzeL GözLümm Bu Aşk UnutuLmayı Hak Etmiyecek Kadar GüzeL ÖzeL Tıpkı Senin GözLerin Gibi GüzeL GözLümm |
![]() |
![]() |
|