Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
cevapsız, sorular

..Cevapsız Sorular...

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

..Cevapsız Sorular...



Aşk nerede? Yoksa çamura mı saplandı?


Artık hiç kimseye seni seviyorum diyemiyorum Daha da kötüsü artık aşka inanmıyorum


Peki aşk nerede? Bir zamanlar yaşadığım tutku dolu duygularıma ne oldu Bu kadar kolay mı aşkı unutabildim? Yoksa aşk mı beni unuttu haberim yok?


Zamanında aşkın en güzel anlarını yaşarken aşk çamura mı saplandı?


Biz aşkı yaşadığımızı zannederken yaşadığımız şey sadece tutkularımız mıydı?


Kendi istediği zaman bizi hava almaya çıkartan, çoğunlukla hücre hapsine mahkum eden, küçücük ışıksız bir odada hareket etmemize bile izin vermeyen bir yaratıkla şu an ne işim olabilir ki?


Kendi kendime sorgulayıp duruyorum Gerçek aşkı ne zaman bulacağım diye? Yoksa buldum da ben mi gözümden kaçırıyorum?



Yoksa hiç beklemediğim bir anda beni terk eden, gideceğim dediğinde kapıyı kapatıp anahtarı sakladığım halde ısrarla anahtarı arayıp bulan ve kapıyı yüzüme kapatıp çıkan aşkı mı bekliyorum?


Biliyorum, gideceğim diyenin önünde kimse duramaz…


Peki ben hala niye kapının kilidini ısrarla değiştiremiyorum?

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.